Sing! By Smule downloaden

Vind jij karaoke ook zo geweldig? Dan kan Sing! By Smule niet op jouw Android of iOS apparaat ontbreken. Dit is namelijk een kleine opnamestudio, die zo in je zak past.

Geef feestje is compleet zonder karaoke. Het heeft ook zoveel voordelen: doordat je aan het zingen bent maak je veel plezier, er is meteen een leuk muziekje en er vallen nooit aparte stiltes in gesprekken. Want iedereen is bezig om zo goed of gek mogelijk een liedje ten gehore te brengen!

Karaoken op je telefoon met Sing! By Smule

Helaas zijn echte karaokesets best wel duur. Gelukkig heeft iedereen tegenwoordig een smartphone of tablet, die ook prima gebruikt kunnen worden om mee te karaoken. Verbind je apparaat met Google Chromecast met je tv en je kunt de songtekst gewoon vanaf groot scherm lezen! En ook leuk: je kunt jezelf via de selfie camera ook opnemen tijdens het zingen. Met de audio effecten video filters wordt dit sowieso een geslaagde avond!

Overigens is Sing! By Smule ook te gebruiken als je even geen real-life slachtoffers kunt vinden. Het is namelijk ook mogelijk om gewoon alleen deuntje te zingen en op te nemen, of zing via een stream verbinding samen met je vrienden.

Belangrijke kenmerken:

  • Zing mee met nieuwe en klassieke liedjes, incl. muziek en tekst
  • Laat jezelf als een pro klinken met verschillende effecten
  • Gebruik video filters voor een professionele look
  • Deel je creaties via het platform van Sing! By Smule
  • Zing een ‘duet’ met je favoriete artiest
  • Versla je persoonlijke record en word een karaoke pro!

Iedere dag worden er nieuwe liedjes op Sing! By Smule gezet. Kies uit een immense catalogus met pop, R&B, rock, rap, hip hop, country, soundtracks, latin, K-pop en meer populaire genres!

Van Ed Sheeran tot Queen: jij kan net zo goed zingen als de originele artiest!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Soundtrap.