VirtualDJ downloaden

VirtualDJ is een DJ-software voor computers die op Windows of Mac draaien. DJ’s gebruiken het programma ter vervanging van hun draaitafels en cd-spelers. Zo kunnen ze digitale muziek gebruiken, in plaats van te blijven sjouwen met vinyl en cd’s.

Waarom zou je DJ software gebruiken?

DJ’s die een cd-speler gebruiken, hebben een exemplaar met een stuk meer opties dan het apparaat dat bij jou thuis staat. Zo kun je VirtualDJ ook zien: de software is een stuk uitgebreider dan jouw favoriete mediaspeler zoals iTunes.

Je kunt nummers mixen, twee tracks tegelijk afspelen, snelheden aanpassen, effecten gebruiken en crossfades instellen. Daarnaast is het mogelijk om nummers te scratchen, wachtrijen en afspeellijsten samen te stellen en allerlei andere opties die je bij professionele DJ-software mag verwachten.

Wat zijn de voordelen van VirtualDJ?

Met de software kun je een verzameling tracks ordenen en ze gemakkelijk groeperen. In de zoekfunctie zijn verder handige filters ingebouwd, waardoor je altijd snel die ene hit onder de knoppen hebt zitten. Mis je een nummer in je bibliotheek? VirtualDJ gaat voor jou meteen op internet op zoek, waarna je het kan streamen.

VirtualDJ kan niet alleen audio afspelen, maar ook video of karaoke als je je computer aansluit op een projector of scherm.

Het beste voordeel: ben jij vooral een huis, tuin en keuken dj? Dan is de software helemaal gratis!

  • Helemaal gratis
  • Intuïtieve interface
  • Complete DJ oplossing voor audio en video
  • Multi platform
  • Krachtige, ingebouwde effecten en sampler
  • Meervoudig winnaar ‘Beste DJ software’
  • Ook voor karaoke!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Anvil Studio.