Download Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio

CD's en DVD's branden

Ook rippen

8 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor Windows Downloaden is gratis en snel!

Ashampoo Burning Studio zorgt ervoor dat jij al jouw bestanden, films en muziek op CD’s, DVD’s en Bluray schijven kunt branden. Je hebt er veel verschillende mogelijkheden mee, waardoor je met jouw nieuw gebrande schijven meer kunt dan alleen een standaard branding. 

Ashampoo Burning Studio downloaden voor Windows? Dat kan hier via Downloaden.nl!

  • Bestanden en mappen branden
  • Beveiliging van schijven
  • Films branden en menu’s toevoegen
  • Audio-cd’s maken
  • Schijfkopiebestanden maken
  • Back-uppen
  • En nog veel meer!

Wat is Ashampoo Burning Studio 22?

Met Ashampoo Burning Studio kun je je bestanden naar schijf of USB-stick branden. Daarnaast zijn er nog veel meer handige functies om goede schijven en sticks in elkaar te zetten. Zo kun je er onder andere geanimeerde menu’s mee aanbrengen, scène selectieschermen toevoegen en kun je in slechts enkele minuten goede films in elkaar zetten. Ook heb je de back-up module in de software zitten, waardoor je jouw bestanden moeiteloos over kunt zetten naar een fysieke schijf. 

Als je met Ashampoo Burning Studio aan de slag gaat, kun je middels de software verschillende functies toevoegen aan jouw video’s, foto’s en muziek. Zo kun je bij films onder andere bijsnijden voor een beter eindresultaat. Ook kun je zelf films maken door verschillende beelden achter elkaar te plaatsen en hier de animaties aan toe te voegen. 

Met audio kun je het formaat aanpassen naar gelang jouw autoradio dit toelaat en maak je de beste diavoorstellingen op dvd. Het maakt hierbij niet uit waarvoor jij jouw gebrande schijf voor gaat gebruiken, je kunt er iedere tool op los laten.

Wat kun je nog meer met Ashampoo Burning Studio 22? 

Veiligheid gaat voor alles. Dit is ook terug te zien in Ashampoo Burning Studio. Je kunt namelijk de schijven ook voorzien van een wachtwoordbeveiliging. Wanneer jouw schijf in een ander apparaat gestopt wordt, moet je dit wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot de gegevens op de schijf. Met vertrouwelijke informatie op een schijf komt deze functie wel van pas. Deze informatie blijft ook leesbaar door middel van de nieuwe krasbescherming. Als je jouw schijf beschadigd hebt, kan het programma nog altijd jouw bestanden lezen en eventueel kopiëren naar een nieuwe schijf. 

Als je muziek van een schijf wilt rippen, is het mogelijk om dit met Ashampoo Burning Studio te doen. Niet alleen krijg je de bestanden op je computer, ook heb je direct de titel, artiest en het jaartal in een overzicht staan, zodat je weet wat je over hebt gezet. Je hoeft hiervoor niet meer handmatig de bestanden in te stellen, wat jou weer veel tijd kan schelen. Deze audio kun je daarna ook weer overzetten op een nieuwe schijf, waarmee je ook het volume aan kunt passen voor een betere geluidservaring. Dit kan van pas komen wanneer je hele oude cd’s in je collectie hebt zitten. Zo heb je er toch nog jaren plezier van, zonder dat je hiervoor een nieuwe cd hoeft te kopen. 

Creëer jouw eigen hoesje en tracklist 

Als je meer wilt dan alleen het branden en overzetten van muziek, films en foto’s, kun je ook nog jouw eigen hoesjes creëren via het programma. Je kunt jouw favoriete afbeeldingen eenvoudig vanaf jouw computer inladen, waarna je stap voor stap naar het afgewerkte hoesje kunt gaan. Aan de hand van de importfunctie heb je ook direct alle data bij de hand om een tracklist in elkaar te laten zetten. Je kunt dus geheel jouw eigen hoesje maken aan de hand van jouw favorieten zonder dat dit jou veel tijd kost. 

Download Ashampoo Burning Studio

Bij Ashampoo Burning Studio heb je dus extra mogelijkheden genoeg naast het branden van dvd’s en cd’s. Je hebt een planner om betrouwbare back-ups mee te maken, kunt je eigen hoesjes maken voor de cd’s en dvd’s die jij net gebrand hebt, kunt meer dan 1600 autoradio pre-sets terugvinden en krijgt een herinnering wanneer je een nieuwe back-up moet maken. 

De software krijgt eens in de zoveel tijd een update met nieuwe functies. Zo kunnen we na Ashampoo Burning Studio 2019 en Ashampoo Burning Studio 2020 uitkijken naar Ashampoo Burning Studio 22. De laatste Burning Studio versie ontdek je steeds via Downloaden.nl

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AudioGrabber.