DVD Decrypter downloaden

Ben je helemaal weg van een film die je hebt gehuurd bij de videotheek of de bibliotheek? Wilt een vriend of familielid ook graag een film hebben uit jouw collectie? Dan kun je het schijfje eventueel kopiëren. Maar DVD's zijn tegenwoordig goed beschermd, waardoor het onmogelijk lijkt om ze te branden of kopiëren. Maar zoals bij alle computerproblemen gelft ook hier: beveiling kan omzeild worden!

Met DVD Decrypter kun je het volgende gratis:
  • File: Beveiligde DVD's rippen en op de computer opslaan 
  • Write: Beveiligde DVD's rippen en op een DVD branden 
  • IFO: Beveiligde DVD's rechtstreeks branden op een nieuwe schijf 

Het branden of rippen van een DVD neemt ongeveer 30 minuten in beslag, maar het programma heeft als pluspunt dat je zelf helemaal niets hoeft doen! Het omzeilen van de beveiliging gebeurt volautomatisch, waardoor jij alleen maar achterover hoeft te leunen en een kopje koffie hoeft te drinken tijdens dit proces.

LET OP: DVD Decrypter wordt al een tijdje niet meer geüpdate of ondersteund, maar het programma is nog wel gewoon te gebruiken. Enige nadeel: na verloop van tijd zal je besturingssysteem niet goed meer overweg kunnen met het programma. Wil je dit risico niet lopen? Download dan ImgBurn. Dit programma is door dezelfde makers ontwikkeld en heeft net wat meer mogelijkheden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Nero Burning ROM.