DVD Decrypter downloaden

Ben je helemaal weg van een film die je hebt gehuurd bij de videotheek of de bibliotheek? Dan wil je die natuurlijk graag kopiëren. Helaas loop je dan nogal eens tegen het probleem aan dat de schijfjes zijn beveiligd, waardoor je er helemaal niets mee kunt. Maar zoals eigenlijk bij alle computerproblemen geldt: alle beveiliging is te omzeilen!

Met DVD Decrypter kun je het volgende gratis:
  • Beveiligde DVD's rippen en op de computer opslaan (optie: File)
  • Bestanden van beveiligde DVD's rippen en rechtstreeks op een DVD branden (optie: Write)
  • Bestanden van beveiligde DVD's rechtstreeks branden op een nieuwe schijf (optie: IFO)

Het branden of rippen van een DVD neemt ongeveer 30 minuten in beslag, maar het programma heeft als pluspunt dat je zelf helemaal niets hoeft doen! Het omzeilen van de beveiliging gebeurt volautomatisch, waardoor jij alleen maar achterover hoeft te leunen en een kopje koffie hoeft te drinken tijdens dit proces.

LET OP: DVD Decrypter wordt al een tijdje niet meer geüpdate of ondersteund, maar het programma is nog wel gewoon te gebruiken. Enige nadeel: na verloop van tijd zal je besturingssysteem niet goed meer overweg kunnen met het programma. Wil je dit risico niet lopen? Download dan ImgBurn. Dit programma is door dezelfde makers ontwikkeld en heeft net wat meer mogelijkheden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CloneCD.