DVD Shrink downloaden

Met DVDShrink is het mogelijk om de inhoud van DVD’s te rippen. Heb jij een mooie verzameling aan muziek, films en series op fysieke schijfjes? Dan kun je deze met DVDShrink back-uppen en digitaliseren.

DVD’s digitaliseren of back-uppen

Bijna iedereen heeft nog wel DVD’s in huis. Maar deze worden met de dag een beetje ouder, totdat je ze straks niet meer af kunt spelen in de nieuwste DVD-spelers. Je kunt dit makkelijk voorkomen, door alvast te beginnen om je complete bibliotheek te digitaliseren. Zet de inhoud van al je DVD’s met DVDShrink op je computer. Zo ben je er zeker van dat je altijd bij je favoriete films, series en andere bestanden kunt.

Je verzameling digitaliseren is niet alleen handig als je de inhoud veilig wilt stellen. In huis kom je altijd opbergruimte tekort. Waarom zou je deze dan nog verspillen aan ouderwetse schijfjes, terwijl je de inhoud ervan ook gewoon op je computer kunt zetten?

Integreer brandsoftware in DVDShrink

Wil je de inhoud van een schijfje niet alleen op je computer opslaan, maar ook op een nieuw schijfje zetten? Dan kun je een brandprogramma naar keuze via DVDShrink gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld Nero Platinum Suite hebt geïnstalleerd!

Beveiligde DVD's rippen en branden

De meeste DVD's zijn zo gemaakt, dat je er geen kopieën van kunt maken. De eerste vorm van beveiliging is de versleuteling van het schijfje. Je zult merken dat commerciële DVD's vaker wel, dan niet goed beveiligd zijn. DVDShrink tackelt dit probleem met het ingebouwde decoderingsalgoritme.

De tweede vorm van beveiliging bij commerciële DVD’s is de grootte. De bestanden die zijn verzameld op een DVD zijn bij elkaar zo groot, dat je ze simpelweg niet kwijt kunt op een normale DVD-R. DVDShrink lost dit voor je op, door de geripte bestanden automatisch te comprimeren. Zo kun je deze daarna makkelijk op een nieuwe DVD zetten.

Waarom DVD Shrink downloaden?:

  • Maak backups van je DVD verzameling
  • Mogelijkheid om de kopie ook te beveiligen (hercoderen)
  • Bestanden comprimeren, zodat ze op een DVD-R passen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Altijd gratis

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AudioGrabber.