Nero Platinum Suite 2020 downloaden

Nero is niet enkel meer een simpel brand- of ripprogramma meer, maar biedt een compleet pakket aan multimedia tools. Haal met deze klassieker alles uit de je digitale leven.

Mogelijkheden Nero Standard:

  • Importeren, maken en bewerken
  • Branden, kopieëren en archiveren
  • Organiseren, afspelen en streamen
  • Rippen en converteren

Importeren, maken en bewerken

Speel al je video‘s, foto‘s en muziek vanaf haast elk toestel af op de computer. Media zet je eenvoudig op het startscherm van inbegrepen Nero Video 2019 en je zit meteen in je eigen, persoonlijke multimediastudio! In een handomdraai kun je hier al je video’s bewerken met creatieve effecten en voeg je overgangen en teksten toe. Door de vele standaard templates en sjablonen ben je in een handomdraai klaar en maak je heel professioneel uitziende video’s. Verder kun je zwarte randen in één klik uit beeld verwijderen en deze geschikt maken voor breedbeeld-tv.

Maak eenvoudig films, diashows, DVD’s en blu-rays met menu van al je herinneringen.

Branden, kopieëren en archiveren

CD‘s, DVD‘s en Blu-ray Disc: Kopieer en brand alle belangrijke data op een schijfje. Met een drag&drop systeem sleep je bestanden naar het programma. Zo zijn de belangrijkste opdrachten zo voltooid.

SecurDisc 4.0 biedt 256 bit-versleuteling, wachtwoordbescherming en disk-optimaliseringstechnologie. Zo kun je er zeker van zijn dat je bestanden nog lang veilig opgeslagen staan. Zelfs muziek-CD‘s brand je heel eenvoudig en van hoge kwaliteit met automatische klankverbetering en albumcover.

Organiseren, afspelen en streamen

Nooit meer eindeloos zoeken naar het juiste bestand: met het nieuwe mediacentrum kun je altijd snel bij je muziek, video‘s, foto‘s, films en tv-series. Je bladert door je persoonlijke bibliotheek, compleet met covers en filminformatie. Met Nero is het ook erg makkelijk om vanaf ieder apparaat naar de tv in de woonkamer te streamen.

Rippen en converteren

CD’s, DVD’s, video en audio: de Nero Recode converteert zowat alles naar het juiste video- en audioformaat. Maak een taaklijst aan voor de conversies die moeten worden gedaan en Nero gaat aan de slag, zonder dat jij er nog naar om hoeft te kijken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Alcohol 120%.