CEWE Fotoboek downloaden

Ben je op zoek naar een fotoboeken app waarin je direct je foto’s kunt plaatsen en kunt bestellen? Dan is CEWE iets voor jou! Je kunt hier op Downloaden.nl de app van CEWE gratis downloaden en vervolgens direct starten met het maken van jouw fotoalbum!

Foto app CEWE voor Android, iOS, Windows en Mac

Wat is CEWE? Dit is een app waarin je heel gemakkelijk je fotoboeken kunt samenstellen en bestellen. Geen twijfels over het inrichten van je boek, het formaat of het aantal pagina’s, maar één standaard voor een hele scherpe prijs.

  • CEWE app gratis proberen
  • Hardcover 15x15 centimeter met foto en titel
  • 22 pagina’s binnenwerk
  • Verzonden in minder dan een week
  • Pas betalen voor het fotoboek als je daadwerkelijk besteld
  • Ook andere leuke fotoproducten, zoals printjes en CEWE canvas

Gratis CEWE downloaden

Download nu de gratis CEWE app op jouw smartphone, laptop of desktop. Nadat je de applicatie opent kun je direct de foto’s uploaden die je in je nieuwe fotoboek wilt terugzien. Hoe werkt CEWE gratis downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Download de CEWE app
  3. Upload je foto’s en bestel

CEWE fotoboek maken

CEWE onderscheidt zich door de eenvoudigheid van het programma. Binnen een paar minuten heb je je eigen boek gecreëerd. Het enige dat je nodig hebt is 22 van je favoriete foto’s. Deze selecteer je uit je fotobibliotheek.

Vervolgens sorteert CEWE de foto’s automatisch op opnamedatum. Hierbij wordt er één foto per (mat-witte) geplaatst, zodat je een overzichtelijk en modern boek krijgt.

Tot slot voer je op de eerste pagina een persoonlijke tekst in en plaats je je favoriete foto met tekst op de hardcover kaft. Tadaa, jouw fotoalbum is gereed!

CEWE foto afdrukken

Nu je nieuwe album klaar is kun je direct doorgaan met de bestelling. Dat kan tevens via de CEWE app. Je fotoalbum wordt normaal gezien binnen één week geleverd. Wil je liever losse foto’s afdrukken via CEWE? Dat is ook mogelijk.

Ook heeft de app opties tot het laten drukken van wanddecoratie en toffe geschenken. Naar verwachting zullen de drukmogelijkheden van CEWE in de toekomst nog uitbreiden.

Tot nu toe zijn de CEWE reviews van gebruikers in ieder geval super positief. Wij zeggen dus, probeer het zelf. Download gratis de CEWE Nederland app, dan kun je daarna altijd nog beslissen of je iets laat afdrukken!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Stock.