iPhoto downloaden

Tot en met 2015 stond er op iedere Mac computer standaard de fotoviewer iPhoto. Heb jij nog een oude Mac staan? Dan kun je bij Downloaden.nl dit programma gratis downloaden! (Let wel op: op versies die ouder zijn dan Yosemite OS, zal iPhoto het niet doen)

De meeste Apple fans, worden in eerste instantie verliefd op de prachtige beeldkwaliteit. Je hebt dan wel een fijn programma nodig om je foto's mee te bekijken. Op een wat oudere Mac (die zijn gemaakt voor 2015), doe je dit het beste met iPhoto. Dit is de fotoviewer die door Mac zelf is ontworpen.

Gezichtsherkenning

Een van de mooiste functies van iPhoto, is de gezichtsherkenning. Het programma herkent de gezichten van personen die op jouw foto's staan. Dit is handig om een foto bepaalde tags mee te geven. Heb je bijvoorbeeld veel foto's van jou en je geliefde? Dan laat je iPhoto al jullie foto's bij elkaar zoeken. De gevonden foto's geef je dan vervolgens een tag mee, bijvoorbeeld 'wij'. In het vervolg is het dan heel makkelijk zoeken naar een foto van jullie samen; je hoeft alleen nog maar 'wij' in de zoekbalk op te geven.

Belangrijkste opties van iPhoto 9.4.3:

  • Full Screen nmodus
  • Deel je foto's simpel via Facebook
  • Vanuit iPhoto meteen mailen
  • Foto's bekijken via de slideshow modus
  • Maak eenvoudig mooie kaartjes van je foto's
  • Ondersteuning van het RAW formaat

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Beheren en bekijken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Honeyview.