BSPlayer downloaden

BS.Player is de beste gratis multimedia speler ter wereld voor WebM, HD en AVC video, films, audio, DVD en YouTube!

BS.Player wordt ondertussen door meer dan 70 miljoen medialiefhebbers gebruikt. De fans van het programma komen van over de hele wereld. Het is dus niet gek dat BS.Player al in meer dan 90 talen is vertaald!

Het voordeel van BS.Player: laag CPU verbruik

Er zijn een hoop andere mediaspelers te downloaden. Sommigen zijn inderdaad mooier dan BS.Player, of hebben meer functies. Maar allemaal nemen ze nogal wat CPU verbruik voor hun rekening. Oftewel: je hebt er een goede processor voor nodig, die flink wat rekenkracht kan leveren. Maar niet iedereen heeft een moderne computer die zoveel rekenkracht aankan. Met BS.Player wordt het dus toch mogelijk om van je favoriete series, films, muziek en foto’s te genieten! De mediaspeler verbruikt namelijk erg weinig CPU, waardoor je gewoon films van de hoogste kwaliteit kan kijken op een wat oudere computer.

Naadloze YouTube ondersteuning

Voor bijna 80% van alle video's die je digitaal kijkt, gebruik je YouTube. Zou het niet handig zijn als je daar je eigen, vertrouwde mediaspeler voor kunt gebruiken? Dat dacht BSPlayer ook en daarom hebben ze een volledige YouTube functionaliteit ingebouwd. Je kunt een online video direct via BSPlayer bekijken, maar eventueel ook YouTube video's downloaden als .flv bestand. 

Maar er is meer

Het belangrijkste is misschien nog wel dat BS.Player compleet gratis is en zich gewoon kan meten aan zijn betaalde collega’s. Zo kun je gewoon films kijken met ondertiteling in ieder gewenst formaat. Ontbreekt er ondertiteling bij de content die je wilt kijken? Die kun je dan direct via het programma downloaden!

  • YouTube streams opslaan op je harde schijf
  • Afspelen en terugspoelen van AVCHD video’s
  • Gratis skins (uiterlijk) downloaden naar jouw smaak
  • Frames van video’s als JPEG opslaan
  • Frame tot frame afspelen
  • Weergeven van songteksten en afbeeldingen uit MP3’s
  • Kan gebruikt worden als mediabibliotheek
  • Afspeellijsten maken

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Tubi TV.