Podimo downloaden

Op zoek naar een exclusief audio entertainment platform, waar je heerlijke podcasts en audioboeken vindt? Maak dan gebruik van de gratis Podimo download!

Wat is Podimo?

Podimo is een service voor luisterboeken en podcasts. Het is opgericht in 2019 in Kopenhagen en is sindsdien beschikbaar in meer dan 20 landen. Ontdek unieke shows die nergens anders te vinden zijn. Een exclusief aanbod waar je niet op uitgekeken raakt!

  • Meer dan 600 exclusieve podcasts van over de hele wereld
  • Grote selectie aan audioboeken: van onbekende parels tot klassiekers
  • Elke week wordt er nieuwe content toegevoegd
  • Podimo app voor iOS en Android, of via Windows en Mac desktop
  • Probeer het zelf met de gratis Podimo proefperiode!

Gratis Podimo downloaden

Wil je Podimo downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. We hebben namelijk een gratis trial voor je klaarstaan, zodat jij deze applicatie 30 dagen gratis kunt verkennen. Hoe werkt Podimo gratis downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de gratis Podimo download via de button
  3. Voer je e-mail adres in om 30 dagen vrijblijvend te gebruiken

Hoe werkt Podimo Nederland?

Podimo werkt uiterst eenvoudig, zowel via desktop waar je kunt inloggen, als via de Podimo app voor op je smartphone of tablet. Nu scrol je door het gigantische aanbod en kies je je favoriet. Check zeker even de aanbevelingen en de meest populaire content.

Je kunt ook gebruik maken van de handige zoekfilters. Zoek bijvoorbeeld specifiek op een titel, of selecteer een van de categorieën, zoals history & religion, news & politics, personal stories of entertainment. Er is ook een speciale kids selectie!

Podimo luisterboeken

Check zeker even de nieuwste luisterboeken in tal van genres. Van een spannende roman tot diepgaande topics, het zit er allemaal tussen. Versterk je geest met het audioboek Spirituele Intelligentie of ga voor een detective met De Zwarte Wolvin. Smelt weg bij het liefdesverhaal Over Liefde of ontdek het ontroerende verhaal Hildeke. Snuffel zelf eens rond en kijk wat bij je past. Met Podimo ga je voor urenlang luisterplezier.

Podimo podcast

Dagelijks spot je nieuwe podcasts op Podimo. Ontdek bijvoorbeeld de super populaire Podimo Moordcast en Zelfspodcast. Beluister De Beste Smaak Van Nederland of leun lekker achterover bij Poespas de Podcast. Van hilarische tot serieuze audiofragmenten, het komt allemaal voorbij. En mocht het niks voor je zijn, dan zet je simpelweg de volgende op.

Zelf podcast uploaden

Wil je zelf een podcast delen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als abonnee kun je je content delen met het Podimo publiek. Daar kun je zelfs een mooi centje aan bijverdienen, want het platform deelt de inkomsten van de abonnementen met de makers van de content.

Podimo Premium en Podimo Plus

Gebruik de gratis download van Podimo en kies daarna zelf of je het Podimo abonnement aanhoudt vanaf €4,99 per maand. Met Podimo Premium krijg je toegang tot de meest exclusieve podcasts, populaire audioboeken en wekelijks nieuwe afleveringen. Krijg je geen genoeg van luisterboeken? Kies dan voor een nog groter aanbod met Podimo Premium Plus.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ID3Renamer.