AOMEI Backupper downloaden

Iedereen weet ondertussen wel dat het maken van een regelmatige backup zeer belangrijk is. Gebruik hiervoor een programma als AOMEI Backupper.

Waarom AOMEI Backupper gebruiken?

Alle belangrijke bestanden en herinneringen die je tegenwoordig bezit, staan digitaal opgeslagen. Denk aan foto's, trouwaktes, belangrijke papieren voor het huis, je werk documenten. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat je dit allemaal in één klap kwijt kunt zijn? Je computer kan crashen, bestanden raken beschadigd, een harde schijf gaat kapot of je wordt het slachtoffer van ransomware.

Als je een (gratis) backup programma zoals AOMEI Backupper installeert, kun je altijd je bestanden terughalen. En dat is een heel fijne gedachte.

Met AOMEI Backupper maak je makkelijk backups van bestanden, mappen, partities, complete schijven en het systeem. 

Synchroniseren

Verder kun je AOMEI Backupper ook gebruiken om bestanden met andere apparaten te synchroniseren. Dit kan handig zijn als je bestanden vaak nodig hebt en gebruikt, maar niet overal hetzelfde apparaat bij hebt. Een van de grootste voordelen van AOMEI Backupper is hierbij dat bestanden niet gecomprimeerd hoeven worden om geopend te worden. Je kunt afbeeldingen of bestanden gewoon in hun originele grootte bekijken en bewerken.

Belangrijkste functies van AOMEI Backupper:

  • Backup opties
  • Kloon opties (schijven, partities of systeem dupliceren)
  • Ondersteunt geplande backups
  • Bestanden herstellen
  • En nog veel meer!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PC Inspector File Recovery.