Ashampoo WinOptimizer downloaden

Jouw software moet om de zoveel tijd gecontroleerd worden en eventuele fouten moeten hierbij hersteld worden. Dit kun je doen met Ashampoo WinOptimizer, waarmee je binnen enkele seconden de juiste scans hebt uitgevoerd om de fouten op te sporen. Ashampoo WinOptimizer downloaden voor Windows doe je hier op Downloaden.nl.

  • Windows-systeem onderhouden
  • Probleemanalyses uitvoeren
  • Vaste schijven opruimen met Drive Cleaner
  • Windowsregister onderhouden met Registry Optimizer
  • Internetsporten verwijderen met Internet Cleaner
  • Systeemprestaties verbeteren
  • En nog veel meer!

Windows optimaliseren met Ashampoo WinOptimizer

Ashampoo WinOptimizer is ontwikkeld om zoveel mogelijk fouten binnen het systeem van jouw software te vinden en te herstellen. Het register wordt hiermee opgeruimd, waardoor je direct resultaat merkt aan jouw computer. Deze is namelijk weer sneller en je zult merken dat deze ook beter opstart. Mochten de standaard scans niet genoeg zijn, kun je er ook voor kiezen om enkele premium-functies aan te schaffen. 


Als je Ashampoo WinOptimizer vergelijkt met andere registeropruimsoftware merk je direct dat er veel meer functies te vinden zijn. Daarbij is er ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. De software is namelijk vele malen goedkoper dan andere software, waardoor je deze zou kunnen zien als een suite onder de programma’s. Daarnaast is het een eenvoudige en toegankelijke opzet, zodat zowel beginnende als gevorderde gebruikers van een computer aan de slag kunnen gaan en deze kunnen herstellen. 

Hoe werkt Ashampoo WinOptimizer? 

Als je Ashampoo WinOptimizer opstart, heb je slechts een paar klikken nodig om de scan- en reparatieoptie te starten. Hiermee kun je alle fixes terugdraaien die problemen hebben veroorzaakt aan jouw computer. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het oplossen van geselecteerde Windows-registerfouten en zou je deze zelfs regelmatig kunnen uitvoeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de scans te plannen. 

Naast de standaard scan zijn er nog ruim 30 andere functies te vinden in WinOptimizer. Zo heb je standaard een opstartoptimalisatie. Deze geeft prioriteit aan applicaties die opstarten wanneer je het systeem opstart. Als je vaak software installeert met de standaard instellingen, komt deze functie erg van pas. De standaard instellingen zorgen er namelijk ook voor dat alle apps op de achtergrond mee beginnen te draaien wanneer je jouw computer start. Dit zorgt voor veel vertraging, welke eenvoudig op te lossen is met Ashampoo WinOptimizer. Met enkele klikken kun je de bestanden eenvoudig van jouw computer verwijderen, waarmee de prestaties van jouw computer positief beïnvloed worden. 

Verbeter de prestaties van je computer met een scan Naast deze opties heb je ook de optie om een back-up te maken van de verschillende bestanden. Hiermee wordt de gehele back-up naar een specifieke schijf geschreven, zodat het relatief weinig ruimte inneemt. Je weet hiermee wel zeker dat je jouw computer op de juiste manier kunt herstellen als zich een probleem voordoet. Veel back-ups zijn immers nodig als Windows niet meer naar behoren opstart of wanneer zich een fout voordoet in het downloaden van de update. 

Start met Ashampoo WinOptimizer

Ashampoo WinOptimizer biedt jou de mogelijkheid om de prestaties van jouw computer aanzienlijk te verbeteren. De verschillende registerherstelopties zorgen er namelijk voor dat overbodige bestanden worden verwijderd en dat de onderdelen die de foutmeldingen veroorzaken op de juiste manier opgelost worden. 

Het is hierbij goed om regelmatig scans uit te voeren, zodat de problemen zich niet blijven opstapelen. Het is hierbij niet mogelijk om alle problemen afzonderlijk op te lossen, waardoor je goed op moet letten wat het programma gedaan heeft. Wanneer je de premium-functies aanschaft, kun je jouw ervaring wel sterk verbeteren. Hiermee krijg je namelijk toegang tot de geavanceerde functies, welke je geheel naar eigen wens aan kunt passen. 

Ashampoo WinOptimizer krijgt regelmatig updates. Zo kun je na Ashampoo WinOptimizer 2019 nu Ashampoo WinOptimizer 2020 downloaden. Maak je Windows PC sneller en download hier de laatste versie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Cobian Backup.