AVG Tune Up Free downloaden

Door AVG Tune Up Free te gebruiken wordt jouw computer sneller, ontstaat er meer vrije schijfruimte en bespaar je een hoop energie.

Hoe meer programma’s je gebruikt en hoe langer je deze gebruikt: je computer wordt er niet sneller op. Dat komt omdat al die programma’s hun sporen achterlaten in de vorm van logs, data en cachegegevens. En wat dacht je van de grootte van de software zelf? Alles bij elkaar eist dit best veel van je computer, zeker als deze al wat jaartjes meedraait.

Is daar dan niets aan te doen? Jawel! Er is een mogelijkheid om je computer weer net zo lekker te laten draaien als toen je deze net kocht. Binnen een nanoseconde openen jouw favoriete apps zich weer en geen enkel programma loopt vast. Klinkt dit je als muziek in de oren? Download dan het gratis AVG Tune Up!

Wat doet AVG Tune Up?

Simpel gezegd: het programma zorgt ervoor dat je computer sneller en schoner wordt én blijft. Hierdoor is jouw apparaat ook langer te gebruiken, waardoor je waarschijnlijk een hoop geld zult besparen.

Dit wordt onder andere gedaan door overbodige bestanden die zich ophopen in het geheugen van de computer, te verwijderen. Denk hierbij aan jarenoude tijdelijke bestanden van je Office pakket, screenshot programma en meer, dubbele foto’s en bestanden, overbodige Windows cache en logboeken en browser historie.

Kenmerken en functies AVG Tune Up:
  • Maakt tot 75 GB vrij door o.a. dubbele bestanden op te sporen
  • Stopt onnodige processen – je PC zal tot 77% sneller zijn!
  • Verlengt het leven van je accu
  • Zorgt ervoor dat je PC minder vaak crasht
  • Kleine problemen oplossen voor het ongemakken worden
  • Draait automatisch na installatie: denk er daarna nooit meer aan!
  • Instellingen van het besturingssysteem aanpassen en bekijken

Als je de gratis versie download, krijg je een maand lang de tijd om meteen de PRO opties te proberen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de automatische scans en het gebruik van AVG Tune Up op een aantal apparaten. Na een maand vervallen deze PRO opties automatisch, maar blijft het programma nog wel gewoon draaien. Mis je de uitbreiding? Dan kun je natuurlijk alsnog het gehele programma downloaden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Total Commander.