AVG TuneUp Free downloaden

Door AVG TuneUp Free te gebruiken wordt jouw computer sneller, ontstaat er meer vrije schijfruimte en bespaar je een hoop energie. Zoek je een gratis AVG TuneUp download? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres.

AVG TuneUp voor Windows, Mac en Android

Hoe meer programma’s je gebruikt en hoe langer je deze gebruikt: je computer wordt er niet sneller op. Dat komt omdat al die programma’s hun sporen achterlaten in de vorm van logs, data en cachegegevens. En wat dacht je van de grootte van de software zelf? Alles bij elkaar eist dit best veel van je apparaat, zeker als deze al wat jaartjes meedraait.

Is daar dan niets aan te doen? Jawel! Er is een mogelijkheid om je apparaat weer net zo lekker te laten draaien als toen je deze net kocht. Binnen een nanoseconde openen jouw favoriete apps zich weer en geen enkel programma loopt vast. Klinkt dit je als muziek in de oren? Maak dan gebruik van AVG TuneUp!

Kenmerken en functies AVG TuneUp:

 • Maakt tot 75 GB vrij door o.a. dubbele bestanden op te sporen
 • Stopt onnodige processen – je apparaat zal tot 77% sneller zijn!
 • Verwijdert bloatware en ongewenste programma’s
 • Verlengt het leven van je accu
 • Zorgt ervoor dat je apparaat minder vaak crasht
 • Kleine problemen oplossen voordat het ongemakken worden
 • Draait automatisch na installatie: denk er daarna nooit meer aan!
 • Werkt software bij om fouten en beveiligingsrisico’s te voorkomen
 • Instellingen van het besturingssysteem aanpassen en bekijken
 • AVG TuneUp voor Mac, Windows en Android

AVG TuneUp downloaden gratis

Wil je gratis AVG TuneUp downloaden? Dan kun je hier terecht! We hebben een gratis proefversie voor je klaarstaan waarmee je 30 dagen lang gebruik maakt van het product. Daarmee kun je je apparaten alvast een stuk sneller maken en daarna altijd nog besluiten of je het abonnement verlengt vanaf €49,99 per jaar. Hoe werkt AVG TuneUp gratis downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
 3. Na openen van het programma kun je direct starten met opschonen

Hoe werkt AVG TuneUp?

Simpel gezegd: het programma zorgt ervoor dat je apparaat sneller en schoner wordt én blijft. Hierdoor is jouw apparaat ook langer te gebruiken, waardoor je waarschijnlijk een hoop geld zult besparen.

Dit wordt onder andere gedaan door overbodige bestanden die zich ophopen in het geheugen van de computer, te verwijderen. Denk hierbij aan jarenoude tijdelijke bestanden van je Office pakket, screenshot programma en meer, dubbele foto’s en bestanden, overbodige Windows cache en logboeken en browser historie.

Automatisch onderhoud

Wanneer je ervoor kiest om AVG TuneUp te verlengen dan geniet je blijvend van automatisch onderhoud. Dat wil zeggen dat het programma geruisloos op de achtergrond wordt uitgevoerd om je apparaat snel te houden. Tevens wordt geïnstalleerde software gecontroleerd en bijgewerkt. Hiermee worden beveiligingsrisico’s en eventuele problemen voorkomen.

Combineer met AVG Internet Security voor optimaal veilig en snel werken

TuneUp van AVG zorgt voor betere systeemprestaties, maar is geen virusscanner. Wil je je apparaten maximaal beveiligen en optimaal laten presteren dan raden we je aan om ook eens te kijken naar AVG Internet Security. Ook hiervoor staat een gratis download voor je klaar. Je kiest na afloop van de proefversie zelf tussen de gratis of PRO versie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is UltraDefrag.