EaseUS Data Recovery Wizard downloaden

Het zal je maar gebeuren: de computer crasht en je hebt geen back-up gemaakt van je belangrijkste data en bestanden. Voordat je in de stress schiet: er zijn programma's die je bestanden toch terug kunnen vinden. Een betrouwbare en veilige oplossing is EaseUS Data Recovery Wizard

Per ongeluk je bestanden verwijderd? Zijn je schijven geformatteerd? Heb je geen toegang meer tot een bepaalde schijf? Is er een partitie verloren gegaan?

Geen nood! EaseUS Data Recovery Wizard haalt je uit de brand! Deze software kan jouw beschadigde schijven herstellen en diep in het geheugen van de computer zoeken naar bestanden die je per ongeluk hebt verwijderd.

Hoe werkt het?

In slechts drie eenvoudige stappen zet je het programma aan het werk om jouw verloren bestanden terug te halen. Dit werkt in ieder soort situatie: of de SD-kaart van je digitale camera nu stuk is, of als een virusaanval je harde schijf heeft geïnfecteerd. Het maakt niet uit op wat voor manier je bestanden verloren zijn gegaan, EaseUS Data Recovery Wizard vindt ze voor je terug.

  1. Start het programma
  2. Scan je schijf, apparaat of geheugenkaart naar verloren bestanden
  3. Bekijk een preview van de resultaten en start het herstellen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AVG TuneUp Free.