File Viewer Plus downloaden

File Viewer Plus (FVP) is een universele file viewer voor Windows, waarmee je meer dan 300 verschillende typen bestanden kan openen en bekijken. Je hoeft nooit meer op zoek naar het juiste programma om een bepaald document te openen, want de kans is groot dat File Viewer de klus klaart. En alsof dat nog niet alles is: je kan er ook bestanden mee bewerken, veranderingen mee opslaan en meerdere bestanden tegelijk converteren.

Meer dan 300 verschillende formaten openen

Heb je een bestand ontvangen dat je niet kunt openen op je computer? Of zit je eraan te denken om een duur programma aan te schaffen, enkel en alleen zodat je een apart bestandje kunt openen? Niet doen! Met FVP kun je 300 verschillende formaten openen en bekijken en en zelfs audio en video afspelen.

Enkele voorbeelden van te openen bestanden: JPG, EPS, GIF, MP3, FLV, MOV, HTML, PHP, CSS, MP, PDF, DOC, PPT, XLS, ZIP, etc.

Bestanden tegelijk converteren

Heb je veel verschillende bestanden die je in een en hetzelfde formaat wilt hebben? Je laadt ze gewoon in FVP en selecteert het gewenste formaat en binnen enkele ogenblikken is alles omgezet. Superhandig!

Het gaat hier om een free trial van File Viewer Plus. Ben je na de proefperiode tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Amigabit Privacy Cleaner.