WinMend Data Recovery downloaden

WinMend Data Recovery is een Windows programma om allerlei verloren data terug te halen. Je kunt het programma onder andere je harde schijf, externe harde schijf of SD-kaart laten scannen om erachter te komen waar je verloren bestanden zijn beland. Vervolgens kun je met een paar drukken op de knop deze data en bestanden terug halen.

Waarom zou je voor WinMend kiezen?

Het programma is snel en vertraagd andere lopende processen niet. Daarnaast:

Quick scan

Met deze veilige en snelle scan, weet je binnen een mum van tijd waar je verloren bestanden zijn gebleven. Wil je ze terug? Dan kan dat met een druk op de knop.

Full Scan

Vindt de Quick scan niets, maar heb je echt dat ene bestand nodig? Dan kun je de Full scan uitvoeren. Deze doet er wat langer over, maar is ook grondiger. Wil je bestanden terughalen van geformatteerde partities van je harde schijf? Dan kun je het beste meteen de Full scan starten.

Deformatteer een schijf

Had je een schijf of partitie toch niet willen formatteren? Dan kun je dit terugdraaien met deze optie.

Veilig bestandsherstel

Met WinMend Data Recovery ben je verzekerd van een veilig proces. Het programma overschrijft nooit je huidige bestanden, zodat je niet weer wat kwijt raakt. Zijn er bestanden door je besturingssysteem vergrendeld? WinMend zorgt ervoor dat je er weer bij kan.

Ben je tevreden met het programma? Dan kun je na een proefversie de volledige versie aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Hitman Pro.