Google Translate downloaden

Google Translate is altijd al één van de meest populaire apps om teksten te vertalen geweest. Het grootste voordeel van de Google app in tegenstelling tot de concurenten, is dat je teksten offline kunt vertalen.

Als je gewoon in Nederland bent, kan het handig zijn om de vertaal app bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld als je op een Engelse website terecht komt. Maar veel mensen willen juist gebruik maken van de app op vakantie in een land waarvan zij de taal niet spreken. Gelukkig kun je met Google 50 verschillende talen offline vertalen. Je kunt teksten invoeren en vertalen en teksten inspreken en laten vertalen.

Hoe werkt het?

De app ziet er heel simpel uit: in het rechtse veld type je de te vertalen tekst en in het veld links verschijnt dan de vertaling. Voor je naar buitenland gaat, kun je verschillende taalpakketten downloaden. Deze zijn zo'n 150 mb groot. Vervolgens kunt je alle standaard functies van Google Translate offline gebruiken.

Daarnaast kun je foto's maken van menukaarten of straatnaambordjes in een vreemde taal en deze laten vertalen. Zo wordt het typen van buitenlandse teksten of vreemde tekens je bespaard!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AVG Driver Updater.