Deliveroo downloaden

Heb je op een vrijdag na een lange werkweek geen zin om te koken? Maar ook geen zin om de deur uit te gaan om een hapje te eten? Dan is Deliveroo jouw redding! Met deze dienst kun je gerechten van je favoriete restaurants bij je thuis laten bezorgen, zonder extra kosten!

Geniet van de beste hamburger in de stad, de lekkerste sushi in de buurt of de meest authentieke pizza in het comfort van je eigen huis. Van het ontbijt tot het avondeten, Deliveroo is de ultieme bezorgdienst om lekker eten te vinden van geweldige restaurants in jouw buurt.

Kenmerken van Deliveroo:

Bestel eten dat je wilt
  • Bestel lekker eten van plaatselijke restaurants en laat het tot je voordeur bezorgen.
  • Ontbijt, avondeten en zelfs brunch. Bestel het eten dat je wilt – zelfs van restaurants met een Michelin-ster – in heel Nederland.
Snelle bezorging
  • Een snelle en efficiënte bezorging, zelfs tijdens drukke werkdagen en vakanties.
  • Bestel eten en laat het in ongeveer 32 minuten thuisbezorgen met een extra afhaaldienst die beschikbaar is bij premium restaurants.
Internationale bezorging
  • Deliveroo is ook internationaal beschikbaar in landen als Frankrijk, Duitsland, Ierland, Spanje, België, Singapore, Hong Kong, Dubai en Australië. Dus ben je op vakantie en heb je geen zin om erop uit te gaan? Dan kun je gewoon eten tot in je hotelkamer of appartement laten bezorgen!

Bestel lekker eten, ervaar snelle bezorging en ontdek restaurants bij jouw in de buurt met Deliveroo!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is McDonald’s App.