Mealime downloaden

Soms heb je zo'n drukke agenda, dat je niet eens een gaatje kunt vinden om een gezonde maaltijd te nuttigen. De app Mealime helpt je om ook tijdens bizar drukke dagen een snelle, maar gezond gerecht op tafel te zetten.

Waarom Mealime?

Iedereen heeft te maken met drukke werkweken en volgeplande dagen. Na het werk moeten we nog van alles doen, maar houden dan geen tijd over voor noodzakelijke dingen zoals eten. Met Mealime zet je binnen 30 minuten een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel.

Vanaf nu hoef je aan het einde van een dag niet meer je hoofd te breken over wat je vanavond moet koken, want je ontvangt van Mealime iedere dag suggesties.

Mogelijkheden van de app

Boodschappen doen... Als het spitsuur is vindt niemand dit leuk . Mealime maakt dit karweitje iets minder vervelend, doordat het de ingrediënten van de dagelijkse recepten meteen op op je boodschappenlijstje zet. 

In een ander scherm van de app, vind je een overzicht van de voedingswaarden van de gerechten. Zo kun je precies bijhouden hoevel calorieën, vetten, koolhydraten, eiwitten, suikers, etc. binnen krijgt. Ook zie je meteen hoeveel procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid het gerecht bevat, zodat je nooit over je limiet heen gaat. 

Geld besparen

Het gerichte boodschappen doen, de geplande maaltijden en de porties, zorgen er ook nog voor dat je geld gaat besparen. Dit komt onder andere omdat je je in de winkel niet meer zult laten verleiden tot impulsaankopen en je precies afgemeten porties kookt, waardoor je niets meer weggooit. Goed voor je portemonnee en milieu dus!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Stocard – Klantenkaart app.