Shopify downloaden

Wil je gebruiksvriendelijk aan de slag met je eigen webshop? Dan is de gratis Shopify download een goede keuze voor jou. Hiermee ervaar je of dit platform goed bij je past!

Shopify webshop maken

Shopify is een e-commerce platform voor online winkels en dropshippers. Je zet hier eenvoudig je eigen webshop mee op. Het werd opgericht in 2006 en wordt ondertussen door bijna 2 miljoen gebruikers in ruim 175 landen gebruikt.

 • Voor beginners en professionals
 • Geen kennis van websites bouwen nodig
 • Via dashboard altijd inzicht in statistieken
 • Gemakkelijk bestellingen, verzendingen en betalingen beheren
 • Extra tools om verkoop te stimuleren
 • Eenvoudig koppelen met social media
 • Jouw producten toevoegen aan online marktplaatsen
 • All-in-one platform voor volledige verkoop en beheer
 • Optioneel: expert van Shopify inhuren voor groei boost
 • Shopify gratis proberen

Gratis Shopify downloaden

Wil je Shopify downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je kunt Shopify gratis proberen voor 14 dagen! Handig, want zo raak je bekend met het systeem en kun je beslissen of dit iets voor je is. Optioneel kun je daarna verlengen als je je website echt wil gaan lanceren. Hoe werkt Shopify gratis downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Geef je e-mailadres op (geen betaalgegevens vereist)
 3. Probeer Shopify gratis!

Starten met Shopify!

Je hebt een Shopify account aangemaakt, en dan? Nu kom je in de backend, oftewel het Content Management System van Shopify. Je kunt nu beginnen met het ontwerpen van je eigen webshop. Daarmee hoef je niet vanaf scratch te beginnen. Je kiest namelijk uit tal van templates die je vervolgens kunt personaliseren. Pas de lay-out aan, voeg je logo toe en vul teksten en afbeeldingen in.

Drag and drop óf HTML

Via de handige drag and drop builder kun je heel eenvoudig alles naar wens aanpassen, waardoor deze tool ook voor beginners erg toegankelijk is. Heb je veel technische kennis en werk je liever in HTML? Maak dan gebruik van de Shopify HTML-editor.

Producten in Shopify webshop toevoegen

Aangezien Shopify voor webshops is, moet je natuurlijk ook eenvoudig producten kunnen toevoegen. En dat is mogelijk! Via de tab producten kun je de titel, beschrijving en afbeelding per product invoeren. Dat kun je vervolgens aan een menu koppelen. Het werkt allemaal erg eenvoudig, maar kom je er niet uit, dan zijn er op YouTube genoeg Shopify tutorials te vinden.

Responsive webshop maken

Groot voordeel aan de Shopify templates is dat ze allen responsive zijn. Dat wil zeggen dat ze er zowel op desktop als op tablet en smartphone op en top uitzien. Ze schalen automatisch naar het juiste formaat. Dat is niet alleen belangrijk om je bezoekers een goede gebruikerservaring te kunnen bieden, maar zorgt er ook voor dat de zoekmachine je beter indexeert.

Altijd inzicht in bestellingen en statistieken

Bij een succesvolle webshop hoort ook logistiek. Vanuit Shopify kun je meteen de verzending van producten regelen. Daarnaast heb je altijd inzicht in de status van bestellingen en verzendingen. Ook kun je de betalingen terugzien. Verder vind je in het dashboard sowieso een duidelijk overzicht van alle statistieken. Op basis daarvan kun je slimme strategieën bepalen en je webshop laten groeien.

Extra tools en opties voor groei!

Shopify heeft je nog veel meer te bieden. Zo kun je koppelingen maken met social media en kun je optioneel een Shopify expert inschakelen om je te helpen groeien. Tevens kun je je producten laten toevoegen aan online marktplaatsen. Eigenlijk heeft het platform alles te bieden voor zowel beginners als professionals om een groot succes van de webshop te maken. Ook voor dropshipping is Shopify populair. Wil je ermee starten? Maak dan nu vrijblijvend een Shopify webshop en probeer Shopify 14 dagen gratis om te ervaren of de tool bij je past!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Letgo.