Too Good To Go app downloaden

Goedkoop eten kopen en zo ook meteen voedselverspilling tegen gaan? Dan zit je GOOD met deze Too Good To Go app download!

Wat is Too Good To Go app?

De Too Good To Go app is opgericht in 2015 in Denemarken, en is ondertussen bekend in Europa en Noord-Amerika. Meer dan bekend, want in 2022 bleek het namelijk de meest gedownloade app voor duurzaam eten te zijn, met meer dan 62 miljoen gebruikers!

De cijfers liegen er niet om, maar hoe zit dat met het concept? Met Too Good To Go app ga je voedselverspilling tegen en help je ook je portemonnee. Voor een aantrekkelijk bedrag koop je namelijk een Magic Box: een verrassingspakket met overgebleven eten. Dat haal je op bij een partner bij jou in de buurt, zoals een supermarkt. Ideaal!

 • Duurzaam eten app: bestel een Magic Box
 • Verrassingspakketten met overgebleven eten
 • Locatie selecteren en ophalen bij jou in de buurt
 • Zo doe je inspiratie op en ga je voedselverspilling tegen
 • Je koopt een Magic Box voor een super scherpe prijs!
 • Eenvoudig gebruik via de Too Good To Go app (Android en iOS)

Gratis Too Good To Go app downloaden

Kun je niet wachten om te kijken wat er bij jou in de buurt verkrijgbaar is qua overgebleven voedsel? Probeer dan de Too Good To Go download (iOS en Android) en kijk wat er deze week bij jou op het menu staat. Kies een locatie in de buurt en geniet van een goedkope en lekkere maaltijd. Hoe werkt gratis Too Good To Go downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Too Good To Go download.

Too Good To Go: hoe werkt het?

Hoe werkt Too Good To Go? Super eenvoudig! Na het downloaden moet je eerst bij Too Good To Go inloggen. Dit kan door het invullen van je e-mailadres, of door het koppelen van Facebook. Je krijgt nu een korte introductie en geeft je locatie in. Nu kun je kiezen waar en wanneer je jouw Magic maaltijdbox wilt afhalen.

 1. Scrol door de opties bij jou in de buurt
 2. Reserveer de gewenste Magic Box via de app
 3. Je betaalt via de app en krijgt een digitale bon
 4. Check de ophaaltijd en haal je eten op in de winkel
 5. Laat de digitale bon in de winkel scannen en that’s it!

Too Good To Go Magic Box: altijd een verrassing!

De maaltijdbox van Too Good To Go wordt Magic Box genoemd. Je weet van tevoren niet wat erin zit, omdat aanbieders niet weten wat ze aan het einde van de dag over hebben. Dat maakt de Magic Box nou juist zo leuk en uniek. Het is altijd een verrassing. Zo hoef je van tevoren niet na te denken over wat je gaat eten, want je laat je inspireren!

Too Good To Go box bestellen

Een Too Good To Go box kopen? Het is het makkelijkst om je huidige locatie te gebruiken om te zien welke opties er bij jou in de buurt zijn. En je kunt ook push-berichten aanzetten en bepaalde winkels bij je favorieten zetten. Per Magic Box zie je steeds hoeveel jij bespaart. Als voorbeeld: een Too Good To Go Lidl box van €8,99 voor €2,99, of een Too Good To Go Jumbo box van €14,99 voor €4,99. Dat is voordeel pakken.

Too Good To Go locaties en aanbieders

Van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Leiden tot Maastricht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Arnhem en Enschede, met Good To Go Nederland bestel je door het hele land. Vooral in steden wordt de applicatie veel gebruikt, omdat daar het aanbod het grootst is, maar ook in de kleinere dorpen zijn er vaak genoeg opties.

Je kunt zelf eenvoudig de maximale afstand instellen voor het ophalen van jouw Too Good To Go boxen. Deelnemende bedrijven zijn onder meer Jumbo, AH, Plus, Makro, ALDI, Lidl, Dunkin’ Donuts, IKEA, Hema en Bakker Bart.

Voorkom voedselverspilling met app Too Good To Go

Too Good To Go app is opgezet vanuit het idee om voedselverspilling tegen te gaan. Vooral supermarkten, maar ook bakkers, hotels, restaurants en zelfs tankstations, houden altijd wel iets van eten over dat bijna tegen de datum aanloopt. Door deel te nemen aan Too Good To Go kunnen zij toch nog geld verdienen. En als consument kom jij voordeliger uit. Een win-win-winsituatie, want ook onze planeet heeft er baat bij. Zo wordt er minder eten verspild.

Too Good To Go aanmelden

Consumenten melden zich gratis aan bij Too Good To Go en profiteren van voordelige maaltijdboxen. Maar Too Good To Go is er ook voor ondernemers! Wil je jouw bedrijf aanmelden als leverancier van eten? Dan kun je je aanmelden via de app. Circa 9.000 andere bedrijven gingen je al voor. Zo zorg je niet alleen voor meer omzet en minder verspilling, maar geef je ook je bedrijf extra zichtbaarheid.

Download Too Good To Go app en probeer het zelf!

Uit Too Good To Go reviews blijkt dat gebruikers meer dan enthousiast zijn over dit geweldige concept. Geld besparen, voedselverspilling tegengaan én inspiratie opdoen voor een heerlijke maaltijd, dat allemaal met één app. Sluit jij je aan bij de positieve Too Good To Go ervaringen? Download dan de app en ervaar zelf het gemak en plezier van deze service!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Shopify.