Angry Birds 2 downloaden

Na een paar slapeloze nachten en meerdere nachtmerries over hele boze vogeltjes is het dan eindelijk zo ver: Angry Birds 2 is gelanceerd!

Deze tweede game van de immens populaire app Angry Birds is het gloednieuwe spel van gamemaker Rovio. Wacht niet langer en download de app gratis voor iOS en Android hier op Downloaden.nl. Het lukte ons trouwens nog net om dit artikel voor jullie te typen, maar wij gaan nu snel verder met spelen. Veel te verslavend!

Natuurlijk heerst er maar één vraag...

Wat is er nieuw in Angry Birds 2?

In de nieuwe gratis app Angry Birds 2 werk je weer samen met je vertrouwde boze vogeltjes. Deze keer hebben jullie een nieuwe reden om die vervelende groene varkens te vernietigen. De gameplay werkt hetzelfde: door met je vinger over het beeldscherm te slepen kun je de katapult kracht en richting geven. Als je jouw vinger loslaat, zal de Angry Bird op het doel afvliegen en de boel verpletteren.

Waarom Angry Birds 2 Downloaden?

  • Prachtige graphics en geluiden
  • Speel met krachtige kaarten, zoals de Bevriezer en de Gouden eendjes
  • Gratis te downloaden voor iOS en Android
  • Alle vertrouwde boze vogels zijn terug

Krachtige speelkaarten

In Angy Birds 2 speel je met speelkaarten. Zo is elke vogel een kaart waard, maar er zijn ook verschillende krachtige kaarten. Zo kun je door het spelen van de Bevrieskaart alle obstakels veranderen in ijs. Met de Hete Peper laat je één van de groene varkens ontploffen van hitte. Handige extra's die je strategisch zal moeten inzetten. Op is op!

Nieuwe uitdagingen, zeer mooie graphics en alle birdies terug in je leven: waar wacht je op? Download Angry Birds 2 nu gratis hieronder!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FiveM.