Candy Crush Saga downloaden

Candy Crush Saga, wie kent deze app niet? Dit gratis spelletje is niet voor niets zo populair: het is super verslavend! Eerst was het spel alleen op Facebook te spelen, maar de makers besloten er een applicatie van te maken voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Een goeie zet, want inmiddels hebben miljoenen mensen dit spel al gedownload.

Het doel van Candy Crush Saga

Je moet zoveel mogelijk levels zien te halen door combinaties te maken met snoepjes. Elk level heeft een ander doel. Zo speel je de ene keer om zoveel mogelijk punten te halen, het andere level moet je bepaalde snoepjes ontwijken of juist één bepaald snoepje wegspelen. Dit zijn de type levels:

  • Punten scoren op aantal zetten
  • Gelatine wegspelen binnen aantal zetten
  • Race tegen de klok: binnen bepaalde tijd aantal punten halen
  • Bepaald snoepje naar beneden spelen
  • Bestellingen: aantal speciale snoepjes halen door combinaties te maken

Vraag je vrienden om levens

In de gratis app heb je maximaal 5 levens, maar elke 30 minuten krijg je weer een nieuw leven erbij om dat aan te vullen. In Candy Crush Saga vraag je jouw vrienden of ze je extra levens willen geven. Je kunt ook levens kopen.

Welke combinaties van snoepjes je in Candy Crush het beste kunt maken voor de meeste punten, kun je overal op Internet vinden. Dit kan je helpen om zo snel mogelijk door je levels heen te komen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Super Mario Bros 3.