De Slimste Mens downloaden

Vind jij het ook zo leuk mee te doen aan tv-quizzen? Is het in huis een wedstrijdje kijken wie het eerst het antwoord richting het scherm kan roepen? Met De Slimste Mens-app, hoef je dit bij de bekende gelijknamige NCRV-quiz in ieder geval niet meer te doen.

Nadat je de app geïnstalleerd hebt kun je live met de afleveringen meespelen. Heb jij de tv-vraag van de dag goed? Dan maak je kans op een De Slimste mens t-shirt! Ook wanneer de quiz niet uitgezonden wordt kun je jezelf goed vermaken met deze app. Je kunt spelen tegen vrienden, of willekeurige medespelers die de app voor je kiest. Je vrienden kun je vinden door het invullen van hun gebruikersnaam, of uitnodigen door middel van hun email-adres.

Er zijn genoeg verschillende rondes en vragen om ervoor te zorgen dat je urenlang door kunt quizzen. Verlies je een keer? Daag mensen dan uit voor een rematch en versla ze alsnog! De app beschikt ook over statistieken die je laten zien hoe vaak je tegen iemand gespeeld hebt en hoe vaak er gewonnen of verloren is. Zo kun je bewijzen dat jij daadwerkelijk De Slimste Mens bent!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Book of Ra Deluxe.