Eén tegen 100 downloaden

Download de officiële app bij het gelijknamige televisieprogramma hier gratis. Quiz mee als in het televisieprogramma en neem het op tegen 100 andere Nederlanders. Beantwoord alle vragen juist en speel iedereen weg onderweg naar de winst.

Eén tegen 100

In deze modus worden op een redelijk tempo tien verschillende vragen gesteld. Hoe sneller je antwoord geeft op de vraag, hoe meer punten je ontvangt. Net als bij de televisieserie kun je in de één tegen honderd-modus escapes en verdubbelaars inzetten. Wanneer je niet zeker bent van een antwoord kun je deze dus inzetten om wel in het spel te blijven.

Eén tegen één

Je kunt de quiz ook meer persoonlijk maken door gewoon één tegen 1 spelen tegen vrienden of willekeurige tegenstanders. Je vindt Vul hun naam of email-adres in en ondervind eindelijk wie van jullie er nu meer weet. Je speelt tegen elkaar in drie rondes. Voor de eerste twee kan je elk eenmalig het onderwerp kiezen. De derde ronde is de finaleronde waar vijf willekeurige vragen worden gesteld. In de finale kun je door een goed-getimede verdubbelaar een achterstand alsnog omzetten naar een winst!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bejeweled .