Euro Truck Simulator 2 downloaden

Doorkruis Europa als de koning van de weg: in Euro Truck Simulator 2 ben je een vrachtwagenchauffeur die zijn of haar vracht veilig af moet zien te leveren. Je komt door een groot aantal steden en landen, zoals Groot-Brittanië, België, Italië, Nederland, Polen en nog veel meer. Je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid zullen tot het uiterste worden getest. Heb jij het in je om onderdeel te worden van de elite-truckers van Europa?

Truck

Allereerst, kies je je eigen truck. Het spel bevat op dit moment 13 types van 7 verschillende fabrikanten. De makers van het spel hebben er samen met de fabrikanten voor gezorgd dat het gevoel, uiterlijk en rijervaring hetzelfde is als in het echt. Nadat je een model hebt gekozen, kun je de truck customizen. Van verschillende cabines, tot kleuren en de lichten – het kan allemaal.

Carrière

Er is geen vooraf ingesteld carrièrepad in Euro Truck Simulator 2. Je moet gewoon vanaf het begin beginnen. Er is een aanpak voor ieder probleem en hoe meer je bereikt, hoe meer kansen je krijgt. Hoe meer kilometers je aflegt, hoe meer ervaring je opdoet, die je weer in kan zetten om verder in het spel te komen. Begin een eigen bedrijf, koop je eigen garage, schaf een truck aan, huur extra chauffeurs in en word de truckerkoning!

Landen

De wereld van Euro Truck Simulator speelt zich af in 16 verschillende Europese landen. Allemaal met hun eigen klimaat, regels, mentaliteit, wegen en steden.

Euro Truck Driver 2 komt het dichtst in de buurt om te ervaren hoe het is om een trucker te zijn en Europa te doorkruisen met waardevolle vracht! Met deze download haal je een free trial binnen. Enthousiast? Dan kun je het hele spel aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Roblox.