FIFA 19 downloaden

Na maandenlang wachten was het eindelijk zo ver: de verschijning van FIFA 19! De demo ervan kun je nu gratis downloaden. Er is bijna nog nooit zo veel aandacht geweest voor de uitgave van een game in een serie! En nu kun je FIFA 19 gratis bij ons downloaden!

Weet je nog niet zeker of je wel heel veel geld aan dit nieuwe spel wilt uitgeven? Download dan nu eerst bij ons de gratis demoversie van FIFA 19!

Wat is FIFA?

FIFA is een reeks voetbalsimulatiespellen waarmee je met een land of club kan spelen. De serie bestaat sinds 1992 en wordt ontwikkeld door EA Sports. Ook zijn er edities van EK's en WK's. Ieder jaar verschijnt een nieuwe versie van het spel met updates van ploegen, competities en spelers en is de kwaliteit van het spel weer net wat beter. Zo ook in FIFA18. De bewegingen van beroemde spelers als Christiano Ronaldo zijn bijvoorbeeld opgenomen in een mobiele animatie studio, waarna deze volledig werden gedigitaliseerd. Je speelt het spel dus exact zoals Ronaldo dat zou doen!

Daarnaast zijn lichtinval, animaties, kleure, geluiden en het neerzetten van sfeer in deze versie subliem. 

Gameplay

In een vorige versie, FIFA 17, werd voor het eerst het spelelement 'The Journey' gepresenteerd. Hierin neem je als speler de rol van Alex Hunter op je, een 18-jarige voetballer die naam wil maken in de Premier League. 

"The World's Game" in FIFA 19 neemt je mee op een wereldreis als Hunter terugkeert met een sterrencast van personages en topvoetballers zoals Ronaldo en andere Europese sterren. Na een adembenemend eerste seizoen in de Premier League krijgt Hunter steeds meer erkenning van topclubs over de hele wereld en is hij bereid om de mogelijkheden te onderzoeken die hem worden aangeboden. Hij denkt klaar te zijn voor de volgende stap, zijn toekomst is rooskleurig en de wereld praat over Hunter... maar het leven als voetballer is niet altijd eerlijk. 

- Maak een tour in de voetbalwereld: Alex Hunter ervaart allerlei landschappen op een waarlijk echte wereldreis, van een zomerstop in Brazilië tot een voorbereidingstour naar Los Angeles.
- Meer om voor te spelen: Kortetermijndoelstellingen die op hoofdstukken zijn gebaseerd, geven Alex Hunter meer om voor te spelen terwijl hij zich een weg baant door het tweede seizoen van een succesvolle carrière.
- Een sterrencast: Cristiano Ronaldo staat aan het hoofd van een lange lijst voetbalgrootheden en nieuwe, diverse personages in een cast vol wereldsterren geschikt voor de sequel van deze blockbuster.
- Beslissingen met grote gevolgen: Spelers staan voor grotere en moeilijker keuzes die het verhaal wijzigen met gevolgen op de lange termijn.  Geef het verhaal van The Journey op een persoonlijke manier vorm door beslissingen te nemen die Alex Hunters carrière bepalen en zijn relatie met personages zowel op als naast het veld beïnvloeden.
- Jouw Alex Hunter: Maak je eigen Alex Hunter door zijn kapsel, tatoeages en kleding te kiezen uit een aantal opties. Je kunt zelfs Alex' dominante voet bepalen om ervoor te zorgen dat hij bij je speelstijl past.
- Lokale multiplayer: Speel The Journey als een team via lokale multiplayer en beleef de actie op het veld met vrienden.  
- Nieuwe speelbare personages: Je hebt nu de mogelijkheid om korte, op zichzelf staande verhalen te beleven met nieuwe speelbare personages die Alex in The Journey ontmoet. 

 

Nou start direct met gratis FIFA 19 downloaden. Bij ons beschikbaar voor Windows PC. Heb je een xBox of Playstation dan kan je hem via de Store downloaden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FreeCiv.