Football Manager downloaden

Zou jij ook wel de manager van je eigen voetbalteam willen zijn? Speel net als duizenden anderen de game Football Manager. Download gratis via Downloaden.nl!

Wat is Football Manager?

Football Manager, afgekort FM, is een simulatiespel waarbij je de leiding neemt over ’s werelds grootste voetbalteams. Laat de managementkracht in je los en maak gebruik van verschillende tools om je eigen team naar de top te brengen. Koop spelers, stel tactieken in en pak de trofee! Jouw team, ingericht op jouw manier!

  • Populaire simulatiegame (sportmanagementspel)
  • Is ontwikkeld door Sports Interactive
  • Kruip in de huid van een voetbaltrainer
  • Kies een bestaand team of stel zelf een team samen
  • Neem de leiding over strategieën, transfers en trainingsschema’s
  • Speel competities, zoals de Champions League
  • Gratis download Football Manager (trial)

Football Manager gratis downloaden

Wil je Football Manager downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt FM gratis proberen op Mac en Windows voor circa tien uur (zes in-game maanden). Zo kun je het dus kosteloos proberen om te weten of het iets voor jou is. Daarna kun je altijd nog beslissen of je wilt verlengen. En de voortgang van je FM demo? Die kun je daarna dan gewoon meenemen. Hoe werkt gratis Football Manager downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de FM download via de button.

Note: De gratis FM trial is alleen verkrijgbaar via Windows en Mac. Wil je direct op mobiel spelen, of via Xbox of Switch, dan dien je het spel te kopen.

Hoe werkt Football Manager?

FM behoort tot de beste simulatiegames en dat is niet voor niets. De graphics zien er erg realistisch uit en het spel is super gedetailleerd. Zo manage je je favoriete team of stel je zelf een team helemaal naar wens samen. Werk strategieën uit, koop en verkoop spelers en bepaal zelf het trainingsschema.

Je ziet ook steeds upgrades per versie. Zo kun je tegenwoordig zelfs vergaderingen plannen met collega’s en kun je professionals om hulp vragen, zoals scouts, die voor jou nieuwe talenten gaan spotten. Er zijn bovendien tal van FM Leagues (competities) te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Champions League?!

Start je FM carrière

Na het installeren van Football Manager kan het spel beginnen. Je begint met het kiezen van een club of samenstellen van een club (beginners wordt aangeraden een bestaande club te kiezen). Nu personaliseer je jezelf als manager en kies je een management style. Het bestuur geeft je vervolgens een samenvatting van de doelstellingen en dan kun je aan de slag. Besteed werk uit aan werknemers, werk samen met anderen en verwerk datarapporten om beslissingen op managementgebied te nemen.

In de meeste gevallen speel je het spel alleen. Het spel is in de eerste plaats niet ontworpen als multiplayer game, maar als je toch graag tegen vrienden speelt dan kun je samen met anderen een Online Career organiseren.

Football Manager tactiek

Je kunt je eigen tactieken implementeren, maar dat kan in het begin natuurlijk best lastig zijn. Gelukkig kun je terecht op het FM forum, waar je mee kunt praten in de community en tactieken met elkaar kunt delen. Neem ook eens een kijkje in het Tactics Sharing Centre (te vinden bij Football Manager) om slimme plannen te smeden. Je kunt daar als je wilt ook je eigen Football Manager tactics delen.

Football Manager laatste versie

De release van het eerste Football Manager spel vond plaats in 2004, genaamd Football Manager 2005. In eerste instantie was het alleen voor Mac OS en Windows verkrijgbaar. Een jaar later kwam het ook voor Xbox 360 en PlayStation Portable beschikbaar. En daar stopten de uitbreidingen nog niet.

Football Manager 2010 was de eerste versie die ook gespeeld kon worden op iOS, en bij FM 2012 werd tevens Android aan het lijstje toegevoegd. Football Manager 2022 is beschikbaar voor Android, iOS, Windows, MacOS, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series. Nieuwe versies worden vaak in oktober/november uitgebracht, dus naar verwachting is dat het moment dat Football Manager 2023 uitkomt. De FM download laatste versie is steeds verkrijgbaar via Downloaden.nl!

Time to play: word de beste voetbal manager!

Enthousiast over dit leuke voetbalspel? Kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig kun je FM gratis spelen via de download op deze pagina. Kies dus het juiste besturingssysteem en start met je team samenstellen. Verwezenlijk de doelstellingen en maak je dromen waar!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adventure Time Puzzle Quest.