Fortnite downloaden

Een van de populairste games is toch wel Fortnite (Battle Royale), een gratis online spel waarin je moet survivallen en als laatste moet overblijven op een eiland. Leuk om alleen te spelen of in teams. Zoek je een gratis Fortnite download? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat is Fortnite voor Windows en Mac?

Het online computerspel Fortnite werd in 2017 uitgebracht door Epic Games en was al snel onverminderd populair. Zo was er zelfs een piekmoment waarop 200 miljoen spelers tegelijkertijd aan het spelen waren. Doel is om te overleven op een eiland.

Het is beschikbaar in 3 verschillende gamemodi, namelijk Fortnite Battle Royale, Fortnite Save the World en Fortnite Creative, over deze modi vertellen we zo meteen meer. Op Downloaden.nl vind je een gratis download voor Fortnite. De download is voor desktop en laptops, maar optioneel is Fortnite ook te spelen via Xbox, PlayStation en Nintendo Switch.

  • Online simulatiegame: vechten op eiland
  • 3 gamemodi: Fortnite Battle Royale, Save the World, Creative Mode
  • Spelen met of tegen vrienden en anderen overal ter wereld
  • Doel: als laatste overblijven op het eiland!
  • Indrukwekkende graphics, ook populair onder kids (vanaf 12 jaar)
  • Fortnite voor MacOS, Windows en gameconsoles

Fortnite gratis downloaden

Wil je Fortnite downloaden, gratis en voor niets? Welkom! Wij hebben hier een download voor Fortnite voor Mac of Windows voor je klaarstaan. Kun jij direct starten met battlen. Deze gratis Fortnite download geeft toegang tot Battle Royale en Fortnite Creative Mode. Optioneel kun je Fortnite Save the World aanschaffen. Maar ach, probeer eerst maar met gratis Fortnite Battle Royale, want dit is niet voor niets de populairste game modus uit de collectie. Hoe werkt gratis Fortnite downloaden?

  1. Klik op de gratis download van Fortnite
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Maak een account aan via Steam, Facebook, e-mail of Google
  4. Let’s battle, je kunt nu de strijd aangaan in Fortnite!

Wat is Fortnite Battle Royale?

In Battle Royale Fortnite speel je tegen andere spelers. Dat kunnen vrienden zijn, maar ook anderen over de hele wereld. Dit volgens het principe ‘Last man standing’. Je wordt op een eiland gedropt met maximaal 100 spelers. Ga alleen de strijd aan of werk in teamverband en zorg dat je als laatste overblijft. Hoe je dat doet? Na je landing kun je wapens zoeken en anderen virtueel aanvallen. Het eiland zal door stormen steeds kleiner worden, waardoor het steeds lastiger wordt om te overleven. Bouw forten, zet valstrikken en gebruik de medical-kit om een nieuw leven te krijgen. Blijf jij overeind in gratis Fortnite Battle Royale?

Wat is Fortnite Save the World?

In deze (betaalde) variant van Fortnite speel je tegen het ‘environment’. Je dient monsters dood te schieten voordat ze anderen aan kunnen vallen. Dit doe je alleen of in een team van maximaal 4 spelers. Ga op missie, spaar aanvallende middelen en bouw forten om stormen te bestrijden en overlevenden te beschermen. Via missies krijg je beloningen. Optioneel is het mogelijk om sneller in het spel te gaan door in-game aankopen.

Wat is Fortnite Creative Mode?

Zelf aan de slag met het ontwerpen van games en ervaringen in Fortnite? Dan biedt Fortnite Creative uitkomst. Je kunt je masterpieces delen met de rest van de wereld en zo kan iedereen zich wanen in een door jou gebouwde game wereld. Je kunt ook met vrienden bouwen. Het bouwen van je eigen eiland met Fortnite Creative Mode is gratis.

Start met Fortnite gratis spelen!

De populairste versie van deze game, Fortnite Creative Battle, is gratis te spelen. Zo doe je al een potje in amper 20 minuten. Let op, er is geen pauzeknop, dus zorg dat je er lekker voor gaat zitten en geniet van je potje Fortnite. Het spel is gratis, maar er zijn wel opties tot in-game aankopen. Op die manier kunnen de makers toch geld verdienen aan het spel. Dat kopen van wapens en uitrusting is overigens zeker niet noodzakelijk, want ook zonder deze extra’s kun jij een spel Fortnite winnen. Start nu met gratis online Fortnite spelen, succes!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Eén tegen 100.