FUT Web App downloaden

Tijd om je FIFA Ultimate Team (FUT) te managen? Dan zit je goed met de FUT Web App! Download FUT gratis via Downloaden.nl!

Wat is FUT Web App?

Met de FUT Web App krijg je toegang tot de FIFA transfermarkt. Je houdt de totale controle over je FUT-club. Contracteer bijvoorbeeld een nieuwe voetbalster of pas je FUT-stadion aan. Via FIFA Ultimate Team zorg je dat je het maximale uit het spel FIFA haalt.

  • Stadion personaliseren
  • Squad Building Challenges voor het ontgrendelen van opties
  • FUT-events voor samenwerking of tegen elkaar strijden
  • Toegang tot de transfermarkt voor koop en verkoop van spelers
  • Klassementen en ranglijsten bekijken voor winst, clubwaarde en topselectie
  • Beloningen ontvangen voor je voortgang, wekelijkse en dagelijkse doelstellingen
  • Community: eenvoudig je selectie laten zien aan vrienden
  • Overige functies om jouw FIFA team te beheren
  • Toegang tot de FUT-winkel voor aanschaf pakketten

FUT Web App gratis downloaden

Wil je de FUT Web App downloaden, gratis en voor niets? Maak dan gebruik van de FUT download op deze pagina en meld je aan met je EA-account. Heb je nog geen FIFA in huis en kun je niet wachten om deze geweldige voetbal game te spelen? Schaf dan eerst FIFA aan. Hoe werkt gratis FUT Web App downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.

Met FUT stadion personaliseren

Leid jouw team naar de overwinning en geef ze alvast een daverende opkomst. Je stelt namelijk je favoriete muziek in waarbij de spelers het veld betreden. Gescoord? Ook dan vier je middels je favoriete muziek de doelpunten. Tevens is het uiterlijk van het stadion aan te passen. Prachtig schilderwerk, verfijnde details, je maakt het zoals jij dat wilt!

FUT SBC: Squad Building Challenge

Om FIFA nóg leuker te maken zijn er challenges te spelen. De Squad Building Challenge (SBC) geeft uitdagingen waarmee je nieuwe spelers, pakketten of aanpassingsmogelijkheden kunt ontgrendelen. Wanneer je FUT voor de eerste keer gebruikt begin je met de ‘Let’s get started’ challenge, waarmee je de basis van de app kunt leren en een Two Player Pack kunt verdienen.

FUT-evenementen

Ontdek de verschillende FIFA Ultimate Team Events waarmee je nieuwe uitdagingen krijgt en beloningen kunt ontgrendelen. Je gaat bijvoorbeeld de strijd tegen elkaar aan of werkt juist samen tijdens community events. Bij de Objectives vind je terug hoelang het event nog duurt. Sleep jij extra rewards in de wacht?

Houd competities bij en contracteer spelers

Van de Champions tot Division Rivals en Squad Battles, je hoeft je niet meer aan te melden op je console om de competities tot op de voet te volgen. Via de FUT Web App houd je alles tot in de puntjes bij, waar je ook bent. Via je desktop of een smart device, thuis of onderweg. Dat geldt ook voor het contracteren van een nieuwe sterspeler. Via de FIFA Ultimate Team app koop en verkoop je spelers op de transfermarkt. Je kunt je droomselectie vanuit de FUT app ook delen met vrienden. Zo zien ze meteen je opstelling en sterspelers. Wie heeft het beste team en de beste tactiek?

FUT Web App updates

Ieder jaar komen er updates voor de FUT Web App. Zo download je in 2022 de FUT Web App 22 (FIFA 22 Web App), en kun je in 2023 de FUT Web App 23 downloaden. Iedere keer komen er weer nieuwigheden. Zo was het schilderwerk nieuw in FUT 22, maar bleven de overige functies hetzelfde. Via deze pagina kun je altijd de laatste versie van FUT downloaden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pet Rescue Saga.