Happy Wheels downloaden

Deze app stijgt binnen no-time naar de top van de App Store hitlijsten: Happy Wheels. Een bloederig, maar hilarisch spel waarbij je een mannetje op een segway bestuurt. Dat hij op allerlei manieren om het leven komt, zul je niet kunnen voorkomen en stiekem wil je dat ook niet: het is eigenlijk vooral erg vermakelijk.

Wat moet je doen in Happy Wheels?

In Happy Wheels bestuur je een zakenman op een segway. Hij legt een parcours af en het is aan jou de taak om deze zonder kleerscheuren te finishen. Er zullen onderweg echter nogal wat obstakels zijn die jou om het leven willen brengen. Van auto's die uit de lucht vallen tot enorme zaagmachines, mijnen en om je oren vliegende pijlen: er zijn in dit spel ontelbaar veel manieren om aan je einde te komen!

De kenmerken van Happy Wheels:

  • Haal met je segway de finish
  • Ontwijk dodelijke obstakels, zoals ventilatoren, auto's en messen
  • Immens populair in App Store
  • Gratis download voor iPhone en iPad

Het is vooral trial and error, want in één keer bij de finish komen gaat je niet lukken. Het is daarentegen des te grappiger om te zien hoe jouw mannetje zich inmiddels ernstig gewond over de weg probeert te slepen.

De app is gratis te downloaden voor iPhone en iPad. We raden het je aan om het eens te spelen. Naast een verslavende gameplay kun je enorm lachen om dit spel. De interface is aardig simpel, maar de verschillende entourages en achtergronden houden het toch interessant. Daarnaast zul jij je high score constant willen verbeteren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Agar.io.