Klaverjassen downloaden

Download nu gratis het kaartspel Klaverjassen op Downloaden.nl! Er zijn 2 verschillende versies van Klaverjassen gratis bij ons te downloaden. Een voor Windows en Mac en eentje voor op je smartphone of tablet die op iOS of Android draait.

Klaverjassen op de computer

Geen tijd en zin om speciale Klaverjas toernooien te bezoeken? Wil je gewoon thuis kunnen Klaverjassen, ook als je maar alleen bent? Download dan M-Klaver voor Windows of Mac.

Het spel M-Klaver biedt 2 mogelijkheden:

  • Online spelen tegen een 'random' tegenstander
  • Speel tegen de computer op meerdere niveaus

Klaverjassen voor iOS en Android

Ben je zo verslingerd aan Klaverjassen, dat je het ook onderweg wilt spelen? Download dan de Klaverjassen app voor iOS of Android!

Klaverjassen Rotterdams of Klaverjassen Amsterdams? Je kunt kiezen of je de Amsterdamse of de Rotterdamse versie speelt, waarbij je weer de keuze hebt of je met of zonder passen wilt spelen (Utrechts). Zo maak je het spel zo gevarieerd als je zelf wilt.

Het spel zelf speel je tegen een getrainde robot, dus bereid je voor op een echte uitdaging. Doordat in de statistieken de gespeelde spellen worden bijgehouden, kun je goed zien wat de ontwikkelingen van je speelstijl zijn.

Gratis Klaverjassen downloaden

Wil je Klaverjassen downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Kies tussen de Klaverjassen download Android of iOS, of speel op de computer of laptop met de Klaverjassen download Mac of Windows. Hoe werkt Klaverjassen gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.

Klaverjassen uitleg en spelregels

Klaverjassen kun je leren! Laten we eerst beginnen bij de basis van de Klaverjassen regels.

Je speelt het spel met vier personen, in paren van twee. Je vormt een team met degene die tegenover jou zit. Alleen de 32 kaarten van 7 en hoger worden onder de spelers verdeeld en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten behaald. Dit wordt gedaan met verschillende kaartcombinaties, ook wel 'troeven' genoemd.

Klaverjassen is een zeer uitgebreid kaartspel en kent vele varianten en uitzonderingen. M-klaver weet dit ook en heeft daarom een zeer handige speluitleg functie. Hier lees je de regels rustig door en kun je oefenpotjes spelen om het spel helemaal onder de knie te krijgen.

Klaverjassen online spelen

Of je nu geen tegenstander hebt en lekker wilt Klaverjassen, of wanneer je wilt oefenen ter voorbereiding op het spelen van het spel tegen echte tegenstanders, dit online Klaverjassen spel staat garant voor uren speelplezier.

De Klaverjassen app en de software voor Windows en Mac zijn gratis, waarna je onbeperkt kunt blijven Klaverjassen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pou.