Klaverjassen downloaden

Download nu gratis het kaartspel Klaverjassen op Downloaden.nl! Er zijn 2 verschillende versies van Klaverjassen gratis bij ons te downloaden. Een voor Windows en Mac en eentje voor op je smartphone of tablet die op iOS of Android draait.

Klaverjassen op de computer:

Geen tijd en zin om speciale Klaverjas toernooien te bezoeken? Wil je gewoon thuis kunnen Klaverjassen, ook als je maar alleen bent? Download dan M-Klaver voor Windows of Mac. 

Het spel M-Klaver biedt 2 mogelijkheden:
  • Online spelen tegen een 'random' tegenstander
  • Speel tegen de computer op meerdere niveaus
Klaverjassen uitleg en spelregels

Klaverjassen kun je leren! Laten we eerst beginnen bij de basis.

Je speelt het spel met vier personen, in paren van twee. Je vormt een team met degene die tegenover jou zit. Alleen de 32 kaarten van 7 en hoger worden onder de spelers verdeeld en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten behaald. Dit wordt gedaan met verschillende kaartcombinaties, ook wel 'troeven' genoemd. 

Klaverjassen is een zeer uitgebreid kaartspel en kent vele varianten en uitzonderingen. M-klaver weet dit ook en heeft daarom een zeer handige speluitleg functie. Hier lees je de regels rustig door en kun je oefenpotjes spelen om het spel helemaal onder de knie te krijgen.

Klaverjassen voor iOS en Android:

Ben je zo verslingers aan Klaverjassen, dat je het ook onderweg wilt spelen? Download dan de app voor iOS of Android!

Je kunt kiezen of je de Amsterdamse of de Rotterdamse versie speelt, waarbij je weer de keuze hebt of je met of zonder passen wilt spelen (Utrechts). Het spel zelf speel je tegen een getrainde robot, dus bereid je voor op een echte uitdaging!

Doordat de statistieken de gespeelde spellen worden bijgehouden, kun je goed zien wat de ontwikkelingen van je speelstijl zijn.

Het downloaden van de apps en de software voor Windows is gratis, waarna je onbeperkt kunt blijven Klaverjassen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Farm Heroes Saga.