Need for Speed Underground 2 downloaden

Need for Speed Underground 2 is misschien wel een van de meest iconische racingspellen die er ooit hebben bestaan! Bijna iedereen kent het wel of heeft het een keer gespeeld. En nu kun je bij ons de gratis demoversie downloaden!

Verhaal

Als speler ben je een topracer in Olympic City. Op een avond zit je in je Nissan Skyline en word je gebeld door een onbekende man die je een plaats in zijn team aanbiedt, maar ook zegt geen "nee" te accepteren. Ineens doemt er een Hummer H2 met felle lichten op, die je zicht verblindt waardoor je je auto total loss rijdt.

Zes maanden later: je zit in een vliegtuig op weg naar de stad Bayview met een brief van ene Samantha in je hand. In de brief staat dat ze in die stad een vriendin met de naam Rachel Taller heeft die haar Nissan 350Z aan jou wilt uitlenen. Hiermee kun je drie races doen, voordat Rachel de auto terug wil. Zitten de races erop? Dan kun je een gratis auto uitkiezen als vergoeding voor je kapotte auto en kun je weer aan iedere race deelnemen die je wilt. Bij een bepaalde race ontmoet je Caleb en zijn team (de Street Reapers) en kom je erachter dat hij dat de bestuurder van de Hummer H2 is en sponsors manipuleert. Aan het eind van het spel daagt Caleb je uit voor een laatste race, waarbij je hem moet verslaan om niet alleen de beste racer van Olympic City te worden, maar ook die van Bayview!

Soorten races:

  • Circuit
  • Sprint
  • Street X
  • Drag
  • Drift
  • URL

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AlphaBetty Saga.