Pac-man 256 downloaden

Meer old school dan dit kan het eigenlijk niet: Pac-man. Je hoeft het nu alleen niet meer op een grote speelmachine te spelen, maar je speelt Pac-man 256 gewoon op je iPhone of Android telefoon! De graphics en gameplay is geheel vertrouwd, maar deze app heeft ook leuke, nieuwe extra's... Download Pac-man 256 gratis hieronder!

Je hoeven je niet uit te leggen hoe je Pac-man speelt. Ren rond met het gele vretertje, eet de bolletjes en ontwijk de kleurige geesten. In de trein, op je werk of nog even in bed voor het slapen gaan: je speelt Pac-man nu overal!

Na het downloaden van Pac-man 256 zul je zien dat de gratis app het vertrouwde pixel-achtige uiterlijk van de speelmachine game, maar er zijn een paar leuke extra's toegevoegd voor eindeloos speelplezier!

Dit zijn de gave nieuwe extra's:

  • Versla monsters met 15 soorten power-ups
  • Bij een combo van 256 punten krijg je een verrassing
  • Speel Pac-man nu op je iPhone, iPad of Android telefoon/tablet

De 256 Glitch

Pac-Man 256 is vernoemd naar het magische level 256. Wanneer je dit level behaalt komen er in het originele spel allerlei nummers en letters in beeld die het spel overnemen. Dit maakt dat je het spel nooit kunt uitspelen. Wij hebben het nog even niet gehaald, maar eenmaal bij level 256 belooft de app een speciale verrassing..

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Imgur.