Paradise Bay downloaden

Een paradijselijk eiland, wie wil daar nu niet heen? Met het downloaden van de app Paradise Bay kom je misschien een klein beetje in de buurt. In dit spel creëer jij je eigen eiland en ontdek je de geheime schatten die hier verborgen liggen.

Wat maakt Paradise Bay leuk?

Allereerst, de graphics van Paradise Bay zijn echt heel mooi. Heldere kleuren, animaties in details en de feeling van een pc-game. Daarnaast is de gameplay erg vermakelijk. Je bouwt je eigen eiland en daarbij zijn de opties erg uitgebreid. Bouw tentjes, grondstoffen, bars, tipi's en machines om eten te produceren: je kunt eindeloos blijven bouwen.

Nadelen? Een kleintje misschien voor diegenen zonder geduld: het opbouwen van nieuwe machines en huizen kost even wat tijd. Vind je het echter niet erg om een paar keer per dag te spelen en de rest van de opbouwtijd aan je dagelijkse bezigheid te besteden is deze app echt vermakelijk.

Kenmerken van Paradise Bay:

  • Mooie graphics
  • Gratis applicatie
  • 45 gevarieerde levels
  • Speel met verschillende karakters

Overal op het eiland kom je dieren tegen, geheime schatten en mensen waarmee je kunt ruilen. De mogelijkheden zijn erg groot en we hebben nog lang niet alles opgenoemd. We raden je aan om het gewoon eens te gaan spelen. Grote kans dat je hier niet meer mee wilt stoppen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Fortnite.