Roblox downloaden

Wil je je eigen spelletjes maken? Delen met anderen, of juist de games van anderen spelen? Dan is deze gratis Roblox download echt iets voor jou!

Wat is Roblox?

Roblox is een platform waarop je aan de slag gaat met het programmeren van je eigen spellen. Dit is simpel uitgelegd, waardoor eigenlijk iedereen het kan. Dat maakt dit platform dan ook erg populair onder kinderen en jongeren, maar daarnaast zitten er ook ouderen op. Maak je een spel dat je wilt verkopen? Zelfs dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je ook de spellen van anderen spelen.

  • Speel en creëer Roblox games, leer spellen programmeren
  • Praat in de Roblox Community en chat met vrienden
  • Spellen verkopen als Premium lid, in-app aankopen
  • Circa 30 miljoen gebruikers wereldwijd
  • Aanbevolen voor 7 jaar en ouder
  • Roblox mobile & desktop

Roblox gratis downloaden

Wil je Roblox downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl op de juiste bestemming. Kies voor de gratis Roblox download voor app of desktop en maak je Roblox account aan. Daarvoor geef je je geboortedatum op en kies je een creatieve Username en Password. Daarna kun je aan de slag! Hoe werkt gratis Roblox downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download van Roblox via de button.

Als je al een account hebt en de Roblox app download iOS of Android wilt, dan kun je die tevens via deze pagina installeren en vervolgens inloggen met je huidige account.

Hoe werkt Roblox?

Nadat je je gratis Roblox account aan hebt gemaakt kun je direct beginnen. Je ontwerpt je eigen Roblox avatar en bent wie je wil zijn. Daarna kun je gaan bouwen. Een spel gericht op avontuur, sport, spanning, aan jou de keus! Je kunt gratis gebruik maken van tal van bouwmaterialen voor het opzetten van je spel. Deze zijn dan al wel door anderen ontworpen. Daarnaast kun je ook zelf iets ontwerpen. Neem eens een kijkje en doe het op jouw manier.

In-app aankopen en Roblox Premium

Roblox bevat in-app aankopen. Dat betekent dat je optioneel extra features kunt aanschaffen om je game-ervaring te verbeteren en uit te breiden. Denk aan kledij voor je avatar of toegang tot extra levels bij bepaalde spelletjes.

Heb je zelf een gave game ontworpen? Dan zou je die zelfs kunnen verkopen via dit platform. Daarvoor neem je een account op Roblox Premium. Betalen via Roblox gaat via de munteenheid ‘Robux’. Die kun je kopen door middel van echt geld, maar je betaalt vervolgens met dit virtuele geld.

Contact in de Roblox Community

Een groot voordeel aan Roblox is dat je eenvoudig je ideeën kunt voorleggen aan anderen. Vraag reacties of geef anderen feedback zodat spellen verbeterd kunnen worden. Je kunt vrienden worden met gebruikers, zodat jullie kunnen chatten. Of speel een spel tegen elkaar en heb contact in de groepschat. Roblox is dus echt een Community platform.

Start met Roblox spelen!

Maak nu je login aan en ontwerp je eigen Roblox poppetjes en games. Deel met anderen en ga voor oneindige game-inspiratie. Speel spellen en vermaak je uren! Probeer het zelf en download Roblox gratis voor Windows, Mac, Android en iOS.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FIFA 19.