Starburst Slot downloaden

Starburst is een populaire slot-app die je zowel op iOS als Google Play Store kunt vinden. Het spel biedt gamers de kans om te winnen met een aantal verschillende features zoals Multiway Xtra, Wild Reels en Starburst Wilds. De app is gratis te downloaden en kan worden gespeeld op mobiele apparaten, zoals iPhones en Android-telefoons. De Starburst Slot app is ontwikkeld door NetEnt, een van de toonaangevende softwareontwikkelaars in de wereld van online gokken. De app is gebaseerd op het gelijknamige videoslot dat in 2013 werd gelanceerd. Deze slot heeft sindsdien veel populariteit verworven dankzij zijn hoge uitbetalingen en geavanceerde grafische elementen. De slot kan ook gratis gespeeld worden op websites zoals Kansspel.nu, of voor echt geld bij Nederlandse casino’s.

Zo speel je Starburst Slot app

Het spel bestaat uit 5 rollen met 3 rijen, waarbij je tot 10 verschillende winlijnen kunt activeren. Elk symbool kan verschillende waarden hebben afhankelijk van hoeveel identieke symbolen er op één lijn verschijnen. In totaal bevat het spel 9 reguliere symbolen, waaronder 7’s, BAR’s en kersen die allemaal hun eigen unieke prijswaarde hebben. Naast de reguliere symbolen bevat het spel ook Wild-symbolen die andere symbolen kunnen vervangen om een winnende combinatie te maken of extra prijzen toe te voegen aan jouw winstbedrag.

De verchillende features

De features in de Starburst Slot app zijn onderverdeeld in twee delen: Multiway Xtra en Starburst Wilds. Met Multiway Xtra krijg je meer betalingsmogelijkheden voor elk symbool dat verschijnt op de rollen. Elke keer dat er drie identieke symbolen op één lijn verschijnen, zul je meer beloning ontvang dan als er twee identieke symbolen zouden verschijnen. Daarnaast bevat de Starburst Wilds feature stacked wilds die meerdere winnende combinaties mogelijk maken door andere symbolen te vervangen of extra prijzen toe te voegen aan jouw winstbedrag.

Belangrijke kenmerken

  • Klassiek gokspel uit 2013
  • Mooie graphics
  • Bonusfeatures
  • Onbeperkt gratis oefenen
  • Voor iOS en Android

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple Arcade.