Trivia Crack downloaden

Je bent nooit uitgeleerd, zeggen ze. Dat zul je wel merken als je de gratis app Trivia Crack gaat downloaden: dit Triviant-achtige spel vergt het uiterste van je kennisvermogen. Speel tegen vrienden of onbekenden, win zoveel mogelijk spelletjes en word de beste in de Trivia-ranglijst!

Kenmerken van Trivia Crack:

  • Geef antwoorden in 6 categorieën
  • Geschiedenis, Wetenschap, Geografie, Sport, Amusement en Kunst
  • Speel tegen vrienden of tegenstanders
  • Start een uitdaging
  • Haal prestaties
  • In het Nederlands

Je speelt Trivia crack dus tegen je echte vrienden of een onbekende. Om de beurt mag je aan het rad draaien om een categorie te selecteren. Je krijgt daarna in het Nederlands een vraag over dat onderwerp. Er zijn ruim 100.000 vragen, dus daar ben je zomaar nog niet door heen. Bij goede antwoorden mag je verder spelen voor andere categorieën. Anders gaat de beurt naar de ander.

Bij drie goed antwoorden mag je spelen voor 'een triviantje' of het zogenaamde karakter. Als je van alle categorieën het karakter hebt bemachtigd, dan ben je de winnaar. Revanche kan natuurlijk altijd!

Ik daag je uit!

In de gratis app kun je ook uitdagingen spelen, wat een leuke toevoeging is aan het quiz-spel. In een uitdaging kun je een karakter naar keuze 'stelen', door meer vragen goed te beantwoorden dan je tegenstander. Verlies je de uitdaging, krijgt de ander een karakter van jou.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AlphaBetty Saga.