Wedden op Sport in 5 stappen

Bij het wedden op sport zijn er maar weinig zekerheden. Eén ervan is dat er altijd winnaars en verliezers zullen zijn. Om ervoor te zorgen dat je bij het plaatsen van een sportweddenschap bij één van de online wedkantoren zoveel mogelijk kans maakt om succesvol te zijn hebben wij een stappenplan voor je opgesteld. Succesvol wedden op sport in 5 stappen.

Stap 1: Voorbereiding

De eerste stap is een goede voorbereiding. Een oud spreekwoord luidt: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en dat geldt ook zeker bij het wedden op Sport.

De voorbereiding bestaat uit meerdere onderdelen en begint bij je keuze voor de sportwedstrijd. Kies altijd een sport waar je affiniteit mee hebt. Ken je de sport, sporters of sportploegen die aan de desbetreffende wedstrijd meedoen goed, dan is de kans dat je hun prestatie goed inschat het grootst.

Het tweede onderdeel is het kiezen van een bookmaker. Gebruik hiervoor de reviews op Sportgokken.eu en ontdek welke bookmakers het beste bij jou passen. Zo weet je zeker dat je meespeelt via een legale, betrouwbare en veilige gokwebsites. Let op: er zijn ook veel onbetrouwbare sites actief, dus hou je echt aan de lijst die Sportgokken.eu in alle zorgvuldigheid heeft opgesteld.

Het derde en laatste onderdeel van de voorbereiding is voorbeschouwingen lezen. Check hiervoor het onderdeel nieuws en zie in één oogopslag de Head 2 Head statistieken, huidige vorm en pre-wedstrijd quoteringen.

Stap 2: Kies je speltype

De tweede stap is simpel, maar wel enorm belangrijk: kies voor het speltype waarmee je de meeste winstkansen en de hoogste bookmakers bonussen kan behalen. Bij het spelen op de uitslag heb je vaak hoge winstkansen, maar lage bonussen. Bij het inzetten via match specials is dat net andersom. Kies je voor live gokken, dan plaats je tijdens de wedstrijd of race je voorspelling. Dat kan goed uitpakken, maar ben je te vroeg of te laat: dan loop je soms mooie winsten mis.

Stap 3: Selecteer de betaalmethode

De derde stap is van levensbelang als je voorzichtig wilt omgaan met je geld. De betaalmethode of E-wallet is namelijk het portal waarmee je betaalt en die je uitbetaalt bij een winnende voorspelling. Er zijn vele betaalmethoden actief. Sommige rekenen transactiekosten, anderen niet. De bekendste zijn iDeal, Neteller, VISA, Mastercard, Trustly, Paysafecard en Skrill – deze zijn beschikbaar bij bijna alle Nederlandse goksites.

Stap 4: Plaats je weddenschap

Dit lijkt een simpele stap, maar het moment waarop je je weddenschap plaatst, is heel belangrijk bij het wedden op sport. Zo kan je bijvoorbeeld nu al inzetten op de winnaar van het WK voetbal 2022. De quoteringen zijn dan hoog, het risico dat er tussentijds cruciale wijzigingen zijn ook. Last minute inzetten geeft dus meer zekerheid, maar vaak ook lagere odds. Denk dus goed na wanneer je je voorspelling achterlaat.

Stap 5: Geniet!

Eenmaal geplaatst is je weddenschap definitief en ligt je lot in handen van de sporter, sporters of sportploeg. Laat het vanaf nu los en geniet van mooie sport. Heb jij de winnende voorspelling gekozen? Dan is het natuurlijk extra genieten!