Abelssoft AntiLogger downloaden

Abelssoft AntiLogger is krachtige beveiligingssoftware die ervoor zorgt dat alle soorten spyware en keyloggers geen kans hebben om zich op jouw computer te installeren.

Wat zijn keyloggers en spyware?

Keyloggers zijn slim ontworpen programma's die iedere handeling op je computer kunnen bijhouden en opslaan. Vervolgens wordt deze waardevolle informatie doorgestuurd naar partijen die hiermisbruik van maken, bijvoorbeeld door jou ongevraagd reclame te sturen.

Keyloggers vallen onder de gezamenlike noemer 'spyware'. Spyware is alle malware die eropuit is om jou te bespioneren, zodat jouw gegevens afgepakt kunnen worden. Dit kan om iets 'onschuldigs' gaan als het versturen van gepersonaliseerde reclame, maar ook om het stelen van je bankgegevens!

Terwijl je altijd een goede, kwalitatieve anti-virussuite en firewall op je computer moet hebben staan, kan het geen kwaad om een extra laag beveiliging aan te brengen die je beschermt tegen de gevaren van spyware programma's zoals keyloggers.

Waarom zou je Abelssoft AntiLogger downloaden?

  • Spoort sneaky spyware op en neutraliseert deze
  • Je ontvangt een waarschuwing wanneer verdachte apps toegang tot je computer willen
  • Bepaal zelf of je verdachte software wilt verwijderen of houden
  • Tijdelijk blokkade of permanente verwijdering van software

N.B.: Het gaat hier om een gratis free trial. Ben je tevreden? Dan kun je het programma voor een lage prijs aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Hotspot Shield.