Ashampoo Anti-Virus downloaden

Ashampoo Anti-Virus voor Windows downloaden? Dat kan via Downloaden.nl. Start je download via de button en bescherm je computer.

Krachtig antivirusprogramma

Je hoeft geen snelheid of prestaties in te leveren om jezelf en je computer van optimale beveiliging te voorzien. Ashampoo Anti-Virus is een krachtig antivirusprogramma dat geen enkel beslag legt op de capaciteit van je computer. Optimaal beschermd tegen kwaadaardige software en andere bedreigingen én een computer die vlekkeloos werkt.

Met de realtime bescherming en frequente updates biedt Ashampoo Anti-Virus betrouwbare bescherming tegen alle gebruikelijke internetbeveiligingsbedreigingen, bekend en onbekend. Het programma werkt stil en discreet op de achtergrond, zodat jij optimaal van je vrijheid kunt genieten.

 • Sterk in veiligheid, licht in gebruik
 • Geavanceerde bescherming, ook voor niet-geavanceerde gebruikers
 • Altijd up-to-date en altijd beschermd
 • Na de installatie hoef je niet meer aan Ashampoo Anti-Virus te denken. De real-time bescherming en het blokkeren van verdacht gedrag treedt meteen in werking.

Sterk in veiligheid, licht in gebruik

Ashampoo Anti-Virus biedt krachtige real-time bescherming tegen virussen, trojans, spyware en andere beveiligingsbedreigingen. Zo worden aanvallen voorkomen als deze zich dreigen voor te doen. Maar waar veel antivirusoplossingen je computer merkbaar vertragen, maakt Ashampoo Anti-Virus amper gebruik van het (werk)geheugen.

Geavanceerde bescherming, ook voor niet-geavanceerde gebruikers

Ashampoo Anti-Virus maakt gebruik van geavanceerde technologie, maar is eenvoudig in gebruik. Het programma is zo ontworpen, dat je zelf bijna niet in de interface hoeft te zijn of opdrachten hoeft te geven. Het programma onderneemt zelf actie wanneer dat nodig is.

Altijd up-to-date en altijd beschermd

Door de dagelijkse, automatische updates is de software altijd in staat om ook de nieuwste en gevaarlijkste bedreigingen te detecteren en neutraliseren.

Belangrijke opties en functies:

 • Real-time beveiliging
 • Herkent verdacht gedrag en blokkeert de boosdoener
 • Combineert 2 scan engines voor extra resultaat
 • Whitelist aanpassen
 • Bescherming op het web
 • Gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface
 • Bestanden versnipperen en permanent verwijderen
 • Internet sporen en geschiedenis wissen
 • Verbeteren opstarttijd Windows

Scans uitvoeren met Ashampoo Anti-Virus

Je kunt verschillende soorten scans uitvoeren. Welke antivirus je ook kiest, je moet na de installatie van Ashampoo Anti-Virus een volledige scan uitvoeren om eventuele malware direct uit het systeem te halen. Na deze scan moet er een realtime bescherming plaatsvinden, zodat nieuwe bedreigingen geen kans krijgen. Ook kun je aan de hand van intervallen inplannen wanneer je de scans uit wilt laten voeren. Je kunt hierbij kiezen voor dagelijks, wekelijks of maandelijks. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kun je er ook voor kiezen om zelf een interval te kiezen, zodat het gehele programma aan jouw wensen en eisen voldoet. 

Er is tevens een Quick Scan, welke controleert op actieve malware en de Malware Scan breidt uit naar het controleren van veelvoorkomende malware-dreigingen in het bestandssysteem en het register. Als je een volledige scan wilt, moet je voor de Aangepaste Scan kiezen en instellen dat alle schijven worden gescand. Deze scan kan enkele uren in beslag nemen, terwijl een latere scan veel minder tijd kan kosten. Het is echter wel de moeite waard om jouw computer een aantal keer volledig te scannen. 

Regelmatig scans uitvoeren houdt malware buiten 

De malwarebescherming begint aan de hand van realtime scannen. Hierbij kunnen zowel mappen als bestanden gecontroleerd worden, zodat je een volledig beeld krijgt van de problemen op jouw apparaat. Om deze op te kunnen lossen moet je het programma wel actief draaien en zelf op de knop drukken om de scan uit te voeren. Ashampoo Anti-Virus doet dit niet voor jou. Hierdoor kan het voorkomen dat er meer malware op jouw computer staat dan je gehoopt had. Door de scans regelmatig uit te laten voeren kun je voorkomen dat deze malware zich verspreid. 

Naast de verschillende bestanden en mappen kun je ook meldingen inschakelen voor risicovolle URL’s. Er zijn namelijk veel verschillende websites te vinden die bekend staan om de malware die zij verspreiden. Ashampoo Anti-Virus geeft, wanneer zich een probleem voordoet, de mededeling dat de URL’s geblokkeerd worden. Hierbij ontstaat er een foutmelding in de browser, waarbij je ook meer informatie kunt vinden over de melding. Als een URL toch doorkomt, zijn er nog andere systemen bij de software te vinden om jouw computer vrij te houden van malware. Als jij een download wilt uitvoeren kan het namelijk zo zijn dat de software de download volledig annuleert. Zet de download toch door, dan wordt de malware direct verwijderd en gedood. Hierdoor blijft ieder risico van jouw computer. 

Foutmeldingen helpen jou het probleem opsporen 

Ashampoo Anti-Virus biedt jou de mogelijkheid om alle virussen, malware en ransomware van jouw computer te houden. Hiervoor moet je zelf wel actief bezig zijn met het programma. De software voert namelijk alleen uit zichzelf scans uit wanneer je deze ingepland hebt. Andere malware bij jouw bestanden worden hierdoor niet altijd gedetecteerd. Als je de software aan hebt staan, kun je de foutmeldingen wel krijgen en krijg je ook direct te zien waar het probleem ligt. Aan de hand van de foutmeldingen kun jij bekijken hoe je het probleem op kunt lossen zodat jouw apparaat weer beschermd is. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NordVPN.