Emsisoft Anti-Malware downloaden

Virussen zijn allang niet meer de enige bedreiging voor je computer. Malware komt in alle soorten en maten en vermomd zich maar al te vaak als een betrouwbaar ogend programma. Het is dus heel belangrijk dat je een goed werkend anti-malware programma op je computer hebt staan. Denk bijvoorbeeld eens aan dat van Emsisoft!

Wat krijg je met deze download?

Als je Emsisoft Anti-Malware download, start je automatisch een free trial van de pro versie van het programma. Na 30 dagen schakelt het programma over naar de gratis modus, die wel kan scannen en verwijderen, maar geen realtime-beveiliging biedt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het programma dan in zijn geheel aan te schaffen.

Wat zijn de meest voorkomende bedreigingen tegenwoordig?

Ransomware: Persoonlijke en privacygevoelige data worden 'gegijzeld' tot jij een som geld betaald.
Trojans: Hackers gebruiken keyloggers en phishing-technieken om jouw bankrekening binnen enkele seconden helemaal leeg te trekken.
Bots/backdoors: Deze veranderen je computer als het ware in een zombie. Je geheugen en schijfruimte wordt gebruikt om spam te verzenden, anderen aan te vallen of illegale data op te slaan.
PUP's: Potentially Unwanted Programs. Deze stoppen je computer vol met ongewenste taakbalken en commerciële zooi waardoor je computer ontzettend sloom wordt.

Zoals je leest, is dit heel lastige software om te bestrijden. Gelukkig heeft Emsisoft Anti-Malware alle tools in huis om jou hier tegen te beschermen:

  • Real-time bescherming
  • Snelle scans om malware op te sporen
  • Malware die toch in je systeem is geslopen in quarantaine zetten
  • Logboeken bijhouden
  • Een firewall om ongewenst internetverkeer te stoppen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ivacy VPN.