Group Mail downloaden

Het versturen van een e-mail naar een grote groep mensen kan soms heel lastig zijn. Het duurt lang of er gaat weer eens iets mis. Met het programma Group Mail is dit nu verleden tijd. Download nu gratis Group Mail en je kunt direct aan de slag.

Als je voor de eerste keer Group Mail opent krijg je een wizard te zien waarmee je alles naar wens kunt instellen. Je dient het e-mailaccount te configureren waarmee je gebruik wilt maken van Group Mail. Het makkelijkste is als je al een account in Outlook Express hebt, deze kun je dan eenvoudig importeren. Heb je deze niet dan vul je de gevraagde gegevens in om verder te gaan.

Je kunt verschillende groepen aanmaken om mailings naar te sturen. In deze groepen kun je zelf e-mailadressen invoeren of ze importeren uit CSV-bestanden. U kunt te allen tijde e-mailadressen toevoegen of verwijderen uit groepen of nieuwe groepen maken.

Het versturen van een mailing gaat net als bij een standaard e-mailprogramma. Ook bij Group Mail kun je je mail typen en eventueel bestanden of foto’s toevoegen. Daarna klik je gewoon op Send To en selecteer je de groep die de e-mail dient te ontvangen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ultra Virus Killer.