Inbox by Gmail downloaden

Op zoek naar een goede alternatief voor je standaard inbox op je iPhone en Android telefoon? Inbox by Gmail is een uitgebreide slimme mailbox met vele opties. We vertellen hieronder wat het allemaal kan. De app is helemaal gratis te downloaden. Eén voorwaarde: je dient wel een Gmail account te gebruiken.

Dit doet Inbox by Gmail:

  • 'Slim sorteren' van e-mails
  • Reclamemails verzamelen in één map
  • Previews in maillijst
  • Direct openen van bestanden in maillijst
  • Snoozen en bewaren van mails

Inbox by Gmail s de slimme inbox app van Google. Het meest opvallende hier aan? De niet-chronologische volgorde van je mails. Je e-mails zijn zogenaamd 'slim' gesorteerd, de meest relevante en interessante dingen worden bovenaan gezet. Dat klinkt misschien wat eng, aangezien Google hiervoor jouw voorkeuren moet weten. Toch valt het wel mee, aangezien je iedere mailbox app eigenlijk toegang geeft tot je contactenlijst en e-mails.

Hoe ziet je mailbox eruit?

De belangrijkste e-mails staan bovenaan, onder elkaar. Zie je liever je maillijst in chronologische volgorde? Swipe dan naar onderen. Reclameberichten worden gemakkelijk in één rij gebundeld. Om deze los te bekijken, moet je op het mapje tappen. Daarnaast kun je mails gemakkelijk in bundels onderverdelen. Na het vaak plaatsen van een bericht in een bepaalde bundel, plaatst Inbox in het vervolg vergelijkbare berichten in die bundel. Slim he, die Inbox by Gmail app.

Een andere fijne optie van Inbox is de weergave in de maillijst. PDF's kun je openen zonder de betreffende mail te hoeven openen. Dat geld ook voor mails met website links erin: deze kun je openen vanuit je maillijst. Ze tonen zelfs een artikelpreview.

Snoozen van mails

Het verwijderen van e-mails is af en toe nog wat omslachtig. Zo kun je berichten wel uit je maillijst swipen, maar dan zijn ze alleen 'afgestreept' als gelezen. Dit doe je door van links naar rechts te swipen. Swipe je van links naar rechts, dan snooze je de e-mail. Dit bericht komt dan op een later moment terug in je postvak, wanneer je er wel aan toe bent.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Avira Free Antivirus .