Malwarebytes Anti Malware downloaden

Malwarebytes is een programma dat zich richt op het bestrijden van malware. Denk daarbij aan programma's die zich als zogenaamde antivirus- of antispywareoplossing voordoen, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen hebben en eigenlijk ransom- of scareware zijn. Deze irritante programma's zijn handmatig moeilijk van je computer af te krijgen en ze blijven je om geld vragen, of maken je computer juist eerst langzaam in de gratis versie. Dit soort troep wil je natuurlijk niet op je computer hebben staan!

Malwarebytes scant voor jou het systeem af op zoek naar deze malware en met een paar klikken is je computer weer helemaal schoon.

Wat doet Malwarebytes Anti-Malware?

De toonaangevende malware- en spywarescanner van Malwarebytes Anti-Malware detecteert en verwijdert alle soorten malware. Denk hierbij aan wormen, Trojaanse paarden, valse beveiligingssoftware, spyware, bots en nog veel meer. De antirootkit-technologie detecteert en verwijdert rootkits die zich diep in het besturingssysteem hebben genesteld, een van de gevaarlijkste vormen van malware.

Als er malware op je computer staat, zal Malwarebytes Anti-Malware deze vernietigen.

Andere functies

  • Voorkomt dat er malware op je computer komt te staan
  • Blokkeert kwaadaardige sites
  • Hyperscanmodus
  • Is onzichtbaar voor malware

Met deze download mag je de PRO versie van Malwarebytes Anti-Malware 14 dagen gratis proberen. Hierna verlopen enkele onderdelen, maar de basis van het programma blijft werken. Ben je enthousiast? Dan kun je de PRO versie alsnog aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ultra Virus Killer.