STOPzilla AntiVirus downloaden

Nog steeds op zoek naar een krachtige, betrouwbare virusscanner? Dan kunnen wij STOPzilla aanraden! Een van de krachtigste functies is de beveiliging tegen rootkits. Rootkits zijn de meest gevaarlijke types van malware, omdat ze actief proberen om 'normale' anti-virusprogramma's te ontwijken. Dat doen ze onder andere door zichzelf te versleutelen of mee te liften in veilige bestanden.

Actieve beveiliging

STOPzilla detecteert virussen en malware nog voordat deze zich op je harddrive bevinden. Door deze preventieve en snelle detectie ben je optimaal beschermd.

Risico's verwijderen

Er zijn een aantal scans die je uit kunt voeren: snelle scan, intelligente scan, complete scan, aangepaste scan of geplande scans. Welke keuze je ook maakt, bedreigingen worden snel en meteen verwijdert. Gevaren worden ook verwijdert door middel van de real-time bescherming.

App bescherming

Veel virussen en malware zijn zo ontworpen, dat ze de werking van bepaalde programma's (vaak anti-virus programma's) verstoren. STOPzilla zorgt ervoor dat nieuwe programma's gewoon kunnen installeren, zonder problemen.

Altijd up-to-date

Het programma is zo ontwikkelt, dat het je op de hoogte houdt over de nieuwe beveilingsrisico's. Hierna wordt het programma automatisch geudate, waardoor ook deze risico's worden gestopt.

Diepe scan

Door de zeer uitgebreide database, worden eigenlijk alle bedreigingen opgespoord. Ook die, die andere anti-virus programma's missen.

Het gaat hier om een free trial van STOPzilla AntiVirus. Ben je na de proefperiode tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is IncrediMail.