Adobe Spark downloaden

Adobe Spark is vervangen door Adobe Creative Cloud Express. Je kunt hier Creative Cloud Express gratis downloaden.

Gratis Adobe Spark voor Mac, Windows, iOS en Android downloaden? Dat kan op Downloaden.nl! 

Adobe Spark voor Android, iOS, Windows, Android en iOS 

Gek op visual storytelling? Plaats je graag creatieve video’s, afbeeldingen en allerlei typen posts online? Dan is Adobe Spark hét programma voor jou! Met Spark heb je de volledige toolset voor visual storytelling tot je beschikking. En in tegenstelling tot veel andere Adobe programma’s is Adobe Spark ook heel geschikt voor laagdrempelig gebruik. 

 • Voor web en mobile. 
 • Professionele social graphics ontwerpen en omzetten naar juiste formaat. 
 • Toegang tot tal van sjablonen om je werk te professionaliseren 
 • Webpagina’s opzetten in verschillende designs. 
 • Videoclips, foto’s, voice-overs en soundtracks combineren tot nieuw videoverhaal. 
 • Eigen logo’s, kleuren en lettertypen toevoegen waar je wilt. 
 • Als onderdeel van Creative Cloud toegang tot premium sjablonen, Adobe Fonts en meer! 

Adobe Spark downloaden gratis 

Wil je Spark van Adobe gratis downloaden? Dat kan! Het downloaden van Spark is iets anders ingericht dan met de meeste Adobe programma’s, deze bestaat voor desktop namelijk uit één download en voor app uit subdownloads. Kijk onder de betreffende kop voor gratis Spark downloaden. 

Adobe Spark voor desktop: 

 1. Start de download via de button. 
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Spark voor MacOS of Spark voor Windows 
 3. Open Spark en start! 

Adobe Spark voor mobiel en tablet:

Spark is voor mobiel opgedeeld in drie verschillende apps: 

 • Adobe Spark Post: afbeeldingen voor social media creëren. 
 • Adobe Spark Page: webpagina’s opzetten. 
 • Adobe Spark Video: korte video’s maken. 

Een van de drie apps downloaden voor iOS of Android? Download dan via de button Spark voor iOS of Spark voor Android. Daarna kom je in een keuzemenu om de mobiele Spark app van je keuze te downloaden. Hieronder lichten we de functies en de verschillende apps uitgebreider toe. 

Download Adobe Spark voor mobiel 

Hoe werkt Adobe Spark? 

Spark is dusdanig ingericht dat iedereen ermee uit de voeten kan. Post je dus ooit op social media, wil je online verhalen vertellen, anderen inspireren of filmpjes ontwerpen voor eigen gebruik? Wat je doel ook is, met Spark krijg je het voor elkaar. 

Je hebt geen ontwerpkennis nodig en creëert de mooiste story’s al binnen enkele minuten. Met de opties voor delen zet je je ontwerpen gemakkelijk online. 

Social media-afbeeldingen met Spark Post 

Foto’s en teksten zet je in een handomdraai om in professioneel uitziende grafische afbeeldingen. Voor extra effecten pas je een van de vele ontwerpsjablonen toe. Daarnaast kun je met Spark Post de afmetingen van je afbeeldingen gemakkelijk afstemmen op het social mediakanaal waarop je wilt posten. 

Webpagina’s met Spark Page 

Een collectie aan prachtige foto’s verzameld? Wil je daar graag je verhaal bij vertellen? Met Page van Spark tover je woorden en afbeeldingen om in prachtige webverhalen. Of je nu een reisverhaal opzet, een nieuwsbrief of tijdschrift ontwerpt op een ander doel voor ogen hebt, met tal van vaste sjablonen en opties maak je je online Page-project tot een succes. 

Korte movies met Spark Video 

Wil je een korte video maken, bijvoorbeeld voor social media of op je website? Met de opties Spark Video combineer je foto’s, videoclips, pictogrammen en voice-overs. Je vult aan met rechtsvrije soundtracks en diverse effecten. 

Extra functies met Adobe Creative Cloud 

Heb je een Adobe CC abonnement? Dan zijn er gratis extra functies voor Adobe Spark inbegrepen. Krijg toegang tot premium sjablonen en maak gebruik van Adobe Fonts. Ontwerpen sla je op in de cloud, waardoor ze toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe InDesign.