Free Snipping Tool downloaden

Snip it! Met deze Free Snipping Tool download maak jij eenvoudig knipsels en sla je ze op hoe en waar je maar wilt. Werkt eenvoudig en razendsnel!

Wat is Free Snipping Tool?

Free Snipping Tool is een programma waarmee je zoals de naam al doet vermoeden knipsels kunt maken. Er zijn verschillende knipprogramma’s op de markt. De voordelen van Free Snipping Tool? Het biedt geavanceerde functies, zoals het uploaden van knipsels naar FTP of andere opslagservices. Dit is bij de meeste knipprogramma’s niet beschikbaar.

  • Gratis knipprogramma
  • Super eenvoudig in gebruik
  • Knipsels bewerken met pijlen, tekst en meer
  • Goed alternatief voor Windows screenshot tool
  • Ondersteuning voor uploaden knipsels naar FTP of opslagservices als Google Drive en Dropbox

Gratis Free Snipping Tool download!

Wil je gratis Free Snipping Tool downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt daarna direct aan de slag. Een lichtgewicht knipprogramma dat alles in huis heeft dat je nodig hebt aan een goede snipping tool. Hoe werkt Free Snipping Tool gratis downloaden?

Start de Free Snipping Tool download via de button en gebruik direct!

Hoe werkt Free Snipping Tool?

Free Snipping Tool wijst zichzelf. Je kunt een vak markeren dat je wilt snippen, en vervolgens ook nog bewerken als je wilt. Zo voeg je bijvoorbeeld cirkels, vierkanten, lijnen, pijlen, tekst of een emoji toe als je bepaalde zaken wilt highlighten. Ideaal, want zo gebruik je de knipsels ook direct voor presentaties. Met de colorpicker kun je markeringen zelfs in de gewenste kleur doen. En wil je iets ongedaan maken? Ook dat kan met één klik!

Snel en gratis snippen

Na het downloaden van Free Snipping Tool heb je via de desktop button direct toegang. Daarmee open je het programma. Maar je kunt ook een sneltoets instellen. Je klikt dan op PrtScn op je toetsenbord, waarna het programma automatisch opent. Ook kun je instellen dat je met rechtermuisknop op ‘Take a snip’ klikt, waarna je ook aan de slag kunt. Je kunt de Free Snipping Tool extensie dus ook in je browser zetten.

Knipsels opslaan

Ook het opslaan van snippets werkt eenvoudig. Het zal je vast niet verbazen dat je simpelweg op ‘save’ drukt. Sla je knipsel op de gewenste bestandslocatie op. Exporteren doe je standaard in PNG, JPG of GIF. Je kunt daarnaast ook direct uploaden naar de FTP, Webrequest, S3, Imgur en andere cloudlocaties, als Dropbox en Google Drive. Als deze functies je ook aanspreken, dan kies je voor Free Snipping Tool Pro. Je kunt dan ook direct als PDF exporteren en video’s maken van je scherm.

Free Snipping Tool Windows

Free Snipping Tool wordt ook wel gezien als goed alternatief voor de standaard Windows screenshot tool. Free Snipping Tool biedt namelijk uitgebreidere functies en werkt super eenvoudig, volgens velen gemakkelijker dan de Windows screenshot tool. Bovendien is het programma licht in gewicht en heb je veel opties qua bewerken en opslaan. Zelf proberen? Download Free Snipping Tool dan nu en ervaar het zelf!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Photoshop.