inPixio Photo Editor downloaden

Transformeer je foto's snel en makkelijk met dit indrukwekkende fotobewerkingsprogramma. Met inPixio Photo Editor maak je jouw foto's helemaal af, alsof ze door een professional met Photoshop zijn gemaakt.

Geef je foto's een professioneel tintje

Met dank aan inPixio Photo Editor kan iedereen professionele foto's maken die je meteen deelt op social media of naar je familie stuurt als ansichtkaart. Door de grote keuze aan effecten, kun je al je afbeeldingen helemaal af maken. Verder is het mogelijk om foto's bij te snijden, grootte in te stellen en zaken als helderheid en kleuren aan te passen.

Maak normale foto's spectaculair

Foto's die op een bewolkte of juist heel zonnige dag zijn genomen, pakken vaak niet helemaal goed uit. Jammer, want met de compositie of het model is niets mis. Met inPixio Photo Editor kun je door speciale filters en effecten je foto zo bewerken, dat hij perfect is. Kleuren springen eruit en je foto's zijn niet meer saai en duf. En wat echt heel gaaf is: het programma bevat heel veel frames en lijsten om je foto nog unieker te maken!

Makkelijk

Door de gebruiksvriendelijke interface, is het bewerken van je foto's een fluitje van een cent. Er komen geen moeilijke termen aan te pas, het is meteen duidelijk wat je met een bepaald effect kunt bereiken.

Het gaat hier om een free trial van inPixio Photo Editor. Ben je na de proefperiode tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Character Animator.