Corel Paintshop Pro downloaden

Paintshop Pro is een krachtig fotobewerkingsprogramma, te vergelijken met Adobe Photoshop. Met dit programma til je je fotografie naar een nóg hoger niveau.

Wat kun je met Paintshop Pro?

Dat is echt een hele waslijst. We zullen een aantal van de interessantste functies voor je uitlichten. Is je enthousiasme gewekt? Download dan snel deze gratis free trial!

Retoucheren van portretten

Zorg ervoor dat iedereen er fantastisch uitziet. Verwijder rode ogen, rimpels en oneffenheden, maak tanden witter en de huidskleur regelmatiger.

Gereedschappen voor schilderen en tekenen

Kies uit een groot aantal ingebouwde penselen, opties voor steunkleuren en de kleurwisselaar, of importeer Adobe Photoshop-penselen om je digitale illustraties en creatieve ontwerpen tot leven te brengen. Met de vectorillustratiegereedschappen kun je tekenen met vooraf ingestelde vormen.

Je foto's op een kaart

Houd bij wat waar is gebeurd door foto's te koppelen aan bestaande locaties met behulp van GPS-gegevens via Google Maps en Facebook-check-inlocaties.

Tekst en vormen uitsnijden

Maak direct een foto-object door tekst of een vorm te gebruiken om een onderliggende foto of afbeelding uit te knippen. Vervolgens kun je het object plakken of als laag naar elke gewenste afbeelding slepen.

Compatibel met The Nik Collection by Google

PaintShop Pro is volledig compatibel met The Nik Collection by Google, dat zeven krachtige plugins bevat, variërend van speciale filters tot retoucheerfuncties.

Sjablonen

Stel een prachtig project samen met projectsjablonen. Maak snel fotocollages, gepersonaliseerde wenskaarten, brochures en meer. Sla je eigen lay-outs op als sjablonen om toekomstige ontwerp- en fotoprojecten te versnellen.

En verder:

  • Lagen
  • RAW-ondersteuning
  • Batchverwerking
  • Sjablonen en frames toevoegen
  • Screenshots maken
  • Uitgebreide tekstgereedschappen
  • Kant-en-klare effecten

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Prisma.